PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Pályázat célja:

A Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány pályázatot hirdet, melynek célja, hogy korábban mellrák miatt kezelt betegek INGYEN vehessenek részt az ország legnagyobb tókerülő versenyén, a 2019. évi Ultrabalatonon.  Az alapítvány a három sikeres pályázó nevezési díját átvállalja, mely fejenként 12.500 Ft.

A Pályázatra pályázók köre:

  • Olyan  nők jelentkezését várjuk, akik korábban vagy jelenleg is mellrákkal kezelt betegek. A jelentkezés feltététele a futást engedélyező kezelőorvosi igazolás, mely nélkül a pályázó jelentkezése elutasításra kerül. Az orvosi igazolást 2019. április hónapban kell bemutatni a sikeres pályázóknak.

A Pályázat részletei

1./Alapítványunk a 2019. évi UB versenyre indít csapatot, melyben 3 helyre nyitjuk meg a pályázatot.

2./A verseny időpontja: 2019. május 10-12.

3./A versenytáv : olyanok jelentkezését várjuk, akik le tudnak futni legalább 20 km-t, maximum 4 részletben.

4./A pályázatokat emailben várjuk az info@mellrakforum.hu email címre.

5./A pályázatokat a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány kuratóriuma bírálja el az alábbi feltételek szerint:

  • A pályázó futótörténete : mióta, mennyit fut, vett-e már részt versenyen, ill. minden futással, sport előélettel kapcsolatos információ, melyet a pályázó fontosnak tart.
  • A pályázó betegsége : mikor volt és milyen kezeléseket kapott.
  • A pályázó személyes indíttatása: hány éves, miért szeretne részt venni a versenyen.

6./ A Pályázó sikeres pályázat után vállalja, hogy a kezelőorvosi igazolást legkésőbb 2019. április 15-ig eljuttatja az a pályázat kiírójához. Ennek hiányában a pályázat érvényessége megszűnik.

7./A Pályázó sikeres pályázat után vállalja, hogy amennyiben eláll a versenyen való indulástól, úgy a nevezési díj  12.500 Ft megfizetésére kötelezett. E feltétel alól egyedül az orvosi indokoltság jelent kivételt.

8./ A Pályázó sikeres pályázat után az Ultarbalaton versenyen a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány által rendelkezésre bocsátott pólóban fut, valamint az eseménnyel kapcsolatos esetleges sajtó és közösségi média megjelenésekben is hozzájárul, hogy Alapítványunkat népszerűsítse.

9./ A Pályázatra beérkezett pályázatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat kizárólag a pályázati elbírálás folyamatában használjuk fel.

10. / A Pályázat benyújtásának határideje 2018. november 21. éjfél.