Októberi programajánló

image

 

Október van, ez a hónap az egész világon a mellrák elleni küzdelem hónapja. Hazánkban is kiemelt figyelem jut ilyenkor a mellráknak, és az egész országban különféle rendezvényekkel kívánják mindenki figyelmét felhívni a szűrések és  az egészséges életmód fontosságára.

Összeszedtünk egy pár olyan programot, amelyek mindenki számára érdekesek, hasznosak lehetnek.

1./

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy minden hónap első hétfőjén betegklubunk szeretettel várja a régi és új tagokat. Tematikus programok, jó társaság, nyitott, tabuk nélküli beszélgetések részesei lehetnek. A klubok ingyenesen látogathatók. Szakértő segítőink : pszichológus, onkológus várja a kérdéseiket. A következő alkalom: november 7-e. Keressenek minket email címünkön, vagy facebook oldalunkon. https://www.facebook.com/pages/Mellr%C3%A1kf%C3%B3rum/466530970123442

 

 

1./

Magyar Klinikai Onkológiai Társaság minden évben megszervezi a  „DAGANATOS BETEGEK NAPJA” -t . Idén, 2016. november 16., szerdán vehetnek részt a programon, akik regisztrálnak. A program ingyenes, viszont a nagy érdeklődés miatt az alábbi email címen kell jelentkezni.

gaitz@congressline.hu

A rendezvény részletes programjáért kattintson ide :

http://congressline.hu/mkot2016/pdf/mkot2016_betegnap_program.pdf

2./

Ha Ön is szeretne segítséget nyújtani, adományozni, csak még nem tudja, hogy tegye, akkor íme egy új kezdeményezés.

A Virtualfutok.hu Őszi Futamának következő támogatott alapítványa a  Mellrákfórum – Nem vagy egyedül Alapítvány . Egy olyan támogatási lehetőség ez a program, amelyben amellett, hogy sportolhatunk, még adományt is juttathatunk az általunk kiválasztott szervezetek számára. Ebben a hónapban minket is támogathat, aki a megadott weboldalon jelentkezik.

Részletekért kattintson ide :  http://virtualfutok.hu

 

3./

Október 9-én velünk is találkozhatnak a Kőbányai Egészségnapon, ahol színes programkavalkád várja az érdeklődőket.  A program részleteiért kattintson ide : http://www.korosi.org/images/stories/egszsgnap%20jpeg.jpg

4./

Az Újjászületés Rehabilitációs Alapítvány minden évben megrendezi az októberi „pink léggömbös” programját. Az alapítványuknál nem csak mellákkal érintett hölgyeket várnak táncolni, hanem bárkit, aki valamilyen daganatos betegséggel küzdött vagy küzd.

Részletekért kattintson ide: http://www.ujjaszuletes.eu/seta2016