Mellrákfórum Úszóklub – Uszodai kedvezmények

MFKU

A cikk frissült : 2017. március 7.

A Kispesti Uszoda és a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány és a Kispest Jövőjéért Egyesület együttműködésének köszönhetően 2017. március 26- án elindul a Mellrákfórum Úszóklub.

ÚSZÓKLUB

 1. Mellrákfórum Kedvezménykártyával rendelkezők havi két alkalommal vehetnek részt a közös edzésen.
 2. A kispestieknek ez a havi két alkalom a Kispest Jövőjéért Egyesület jóvoltából ingyenes!
 3. A máshonnan érkezőknek ez a havi két alkalom a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítvány jóvoltából ingyenes 2017.06.30.-ig.

A TAVASZI KÖZÖS EDZÉSEK IDŐPONTJAI

 • Március 26. vasárnap 10-11-ig

 • Április 23. vasárnap 10-11-ig

 • Május 14. vasárnap 10-11-ig

 • Május 28. vasárnap 10-11-ig

A Kedvezmény Kártya felhasználásának feltételei :

 1. A névre szóló Kedvezmény Kártyát csak a tulajdonosa használhatja fel, a kártya másra át nem ruházható!
 2. A Kedvezmény Kártya 900 Ft-os kedvezményes belépő vásárlására jogosítja fel tulajdonosát, a Kispesti Uszoda nyitva tartása alatt bármikor igénybe vehető! A sávbeosztásról kérjük tájékozódjon itt: http://kispestiuszoda.hu/savbeosztas/
 3. A Kedvezmény Kártyát a pénztárosnak be kell mutatni, a személyazonosság ellenőrzésére a pénztáros jogosult a személyi igazolvány bemutatását is kérni.

 A Kedvezmény Kártya igénylés lépései:

 1. A Kedvezmény Kártyára jogosultság egyetlen  feltétele, hogy az érintett eljuttassa a Mellrákfórum – Nem vagy egyedül! Alapítányhoz az orvosi zárójelentését arról, hogy mellrák betegséggel érintett.
 2. Ennek három módja vagy e-mailben : info@mellrakforum.hu vagy személyesen, a havonta megrendezésre kerülő Mellrákfórum Klubban (minden hónap első hétfője), vagy postán, a 1104 Harmat utca 156. 10/43. postacímre.
 3. A hozzánk elküldött adatokat nyilvántartásba vesszük, azokat bizalmas adatokként kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át!
 4. Az Alapítványunk onkológusa, dr. Lengyel Erzsébet a beküldött orvosi papírok alapján ellenőrzi és igazolja , hogy az érintett jogosult-e a Kedvezmény Kártyára.
 5. Ha a jogosultság fennáll, az érintett egy névre szóló, sorszámozott, nyilvántartásba vett Mellrákfórum Úszóklub Kedvezmény Kártyát kap, mely visszavonásig érvényes.
 6. A Mellrákfórum Úszóklub Kedvezmény Kártya ingyenes !
 7. A kártya átvétele történhet személyesen vagy postai úton is.

 

Elérhetőségünk:  info@mellrakforum.hu