Era521

Hozzászólások

13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: gyógyszer #15718 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Nekem is a hormongátló gyógyszerrel van bajom,második éve szedem az anasztrazole-t,3 hónap után a hasi uh. Májnagyobbodást,májlesio-t mutatott ki. De több mint 1 éve csak mammo-ra küldtek,nem tudom azóta mi van. De! Minden csontom ízületem fáj,a hátam a legelviselhetetlenebb,délután ha nem fekszem le 1 órát legalább,akkor rosszul leszek,megugrik a vérnyomásom,szívritmuszavarom lesz. 1 éve a soki azt mondta a májra,hogy ebben a korban már mindenkinek van nagyobbodás,de nekem 68 évig semmi baj nem volt vele. Elbagatelizalnak minden panaszt,a csontfájdalomra azt mondta,olyan nincs hogy mindenem fáj. Szóval szenvedek,es csak a gyógyszerre tudom fogni a panaszaim. De én  se merem abbahagyni,bár nagyon gondolkozom hogy többet árt mint  használ. Van aki szedés mellett is  áttétes lett? Van aki abbahagyta és semmi baja? Engem már ez érdekel…..

  Hozzászólás: gyógyszer #15649 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Kedves  Lugosi Magdi!
  <div dir=”auto”>Most olvastam a hormonbogyó miatti aggodalmad,kerdések vannak bennem.is,jó lenne nem orvossal beszélni róla,mert azoknak mindegy a beteg hogy szenved. Ha nem zavarlak,szivesen beszélnék veled. Én 8 hónapja szedem,és azóta a májammal van gondom,a fájdalmakról  nem is beszélve . De a szervi betegség miatt aggódok leginkább. Írtam e mailt is,várom válaszod: erika</div>

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15623 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Ági!

  Voltam a 3 havi kontrollon,de semmit nem néztek! Neked ennyi mindent vizsgáltak? Örülök hogy jó eredményeid vannak. Azt is örömmel olvasom hogy csak UH volt nem mammo. Én is ezeket  vizsgálatokat hiányolom!Lassan megszokom a gyógyszert,csak sajnos eleve csontritkulásom van,azon ront sokat a gyógyszer,attól vagyok sokkal ,,öregebb,, a mozgásom lett az. Mindent csinálok úgy mint előtte,mozgok is eleget. A kaján is változtattam,hőhullámom nem több mint előtte volt éjjelente. Sok rosszat olvastam a gyógyszerről,azok nem jöttek,örülök, de félek később lesz még mellékhatás.

  Minden fórumozónak jó híreket kívánok

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15621 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Rozi!

  Sikerült sebészt találnom, haladtak a dolgok,elég jó eredményem volt a szövettannal,legalábbis ezt mondták. Igyekszem mozogni,életmódot váltani étkezésben is,de a folytonos fáradtság miatt nehéz. Nyæron bicikliztem,alig várom megint a jó időt. Nagyon szerettem az édességet,a tejet,na azokat amennyire lehetett ,kiiktattam. Persze teljesen nem tudom. Az OOI be járok kontrollokra,ott kaptam a sugarat,ami semmi gondot nem okozott,vagy nem éreztem. Mert alapban nem érzem magam rosszul,csak a csontfájdalmak a hormongátló miatt,meg a fáradtság. Remélem jól vagy,nagyon kedvesek voltatok itt mindannyian. Köszönöm a segítséget,már csak tünetmentesnek kell maradnunk! Ezt kívánom mindenkinek: Erika

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15619 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Ági!

  Rég voltam itt,részben mert történtek a kezelések,a másik,sehogy nem találtam a módját annak, hogy tudok ide visszakerülni,hogy folytassam amit veled elkezdtem. Remélem jól vagy!

  Neked megvolt a sugár,na,én is túl vagyok rajta,semmi panaszt nem okozott,de a gyógyszer! Anasrtasole! Amit a hormonérzékeny dagi miatt kapok……azt utálom! 80 évesnek érzem magam. Olvasom itt a fórumon hogy sokat hasonló tüneteket éreznek,a csontjaim fájnak,és állandóan fáradt vagyok. Te kapsz valamit? 3 hónapos kontrollon nekem még a sebem se nézték meg! Neked mi volt kontrollon? Vizsgáltak valamit? Jó lenne hallani felőled,szia

  • A hozzászólás módosításra került: 1 year, 4 months telt el a bejegyzés óta-Era521. Indok: Rosszul fogalmaztam
  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15545 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Ági!

  Túl vagy a sugáron? Hogy vagy? Problémamentesen ment? Nekem megvolt a műtét,a Margit kh.ban,meg voltam elégedve az orvossal,5 napot voltam benn.Szerencsére nem volt se fertőzés,se láz,gyógyulok.A sugárra , orvoshoz,október közepére kaptam időpontot,de gondolom nem aznap kezdik.Jelölés,CT. ezeket hallottam sugárkezelés előtt. Hormon is lesz, szerencsére  a szövettanom nem rossz,mert a nyirokcsomóban nem volt áttét. Persze ettől még a macera meglesz ,nem lesz unatkozó időm.Érdekel hogy vagy,írj ha tudsz! Köszi! Erika

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15529 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Ági,sokkal könnyebben viselem a bajt hogy ilyen biztatóakat irsz. Remélem hamar hazajöhetek én is,nem lesz szövődmény.Igen,ha nem teher, szeretném  tudni hogy zajlik a további kezelésed,úgy tűnik hasonló a műtétünk menete,sugarat mondtak nekem is,belengették a kemot is,de remélem az nem kell,attól nagyon félek. Szorítok érted,Erika

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15527 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Kedves Ágnes!

  Nagyon köszönöm a válaszod,ugyanez lehet nálam is a műtét menete.Sokat segített amit írtál, aug 14 én műtenek,lehet hogy én is pár nap alatt otthon leszek?! Bíztató,de azután ugye a sugár igen hosszú lesz.  Viszont a szövettan elkészültéig talán lesz időm a mütétből gyógyulni.

  Neked talán megvan már  az utókezelés terv, kitartást kívánok hozzá!

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15525 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Szia Ágnes,köszönöm a választ,   értem már hogy csinálják,de a mammográfia nem világos,az összenyom nagyon. Nem elég az UH.hogy megjelöljék? Lesz még kérdésem,pl hogy a műtéted is megvolt,mit kell azután,mennyi idő múlva,kemo vagy sugár,mire kell figyelni,szóval ez sok kérdéssel járó diagnózis,és Ti,akik átéltetek,tudtok válaszolni,amit nagyon köszönöm!

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15523 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Ismét tanácstalan vagyok,az onkoteam jelöléssel történő kimetszést javasol,amikor egy horgossá nyitható fémtűvel jelölik meg a daganatot.Volt valakinek ilyen? Én jobban szeretném ha máshogy jelölnék,festés,vagy ilyesmi .Félek hogy nem teljesen távolítják el a daganatot,vagy már a szúrással szóródik.Csak én aggódom túl?

  Akit ,, jelöléssel” műtöttek, ha olvassa ezt,kérem segitsen dönteni,megnyugodni……

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15521 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Köszönöm a részletes választ,azóta voltam CT n,és hívott a sebész ,aki megnéz a héten a CT.eredménnyel együtt. Mint kiderült,mivel a Margit kh.vett onkológiai gondozásba,ott műtenek,de eddig semmit nem tudtam arról,hogy ki,és mikor.Ha elfogadom az orvost,akkor a műtét ideje marad kérdés,de remélem hamar lesz.A tanácsokat is köszönöm,a műtét után se tudom mi vár rám.meritek a tanácsokból.

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15519 Era521

  Era521
  Felhasználó

  Üdv. Most először vagyok itt,nem hozzászólni,kérdezni szerettem volna. Sebészt kellene keresnem,a Margit kh.ban diagnosztizáltak. Jobb mellben invaziv 18mm es rosszindulatú daganattal. Onko team, mivel nem volt sebészem,csak annyit mondott műtét de mikor,arra csak annyi válasz volt,hogy sokan várnak műtétre. Jó lenne olvasni róla hogy másoknak hogy ment . Diagnózis után mennyi idővel kell a.műtét?stb.

  Hozzászólás: Sebészt keresek, műtét mielőbb #15518 Era521

  Era521
  Felhasználó
13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13