vitamin

5 hozzászólás mutatása
Hozzászólások6
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10737 Andi.kj

   Andi.kj
   Felhasználó

   Lányok! A sugár után vitamin kúrát kell csinálnom, de azt nem tudom, hogy mi volna a legmegfelelőbb. Javaslat? Mit ajánlotok? Kúraszerűen kellene szednem valamit. A táplálék kiegészítőkben (avemar, flabon, culevit) nem hiszek. :blink:

  • #10836 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   nagy mennyiségű zöldség-gyümölcs, amit a legegyszerűbben úgy tudsz bevinni, hogy turmixolsz, és mindennap iszol belőle jó sokat. vannak sztem jó minőségű készítmények is, bár ezt nehéz megmondani, hogy melyik az… amelyik természetes anyag kivonat, én azt preferálnám. pl a mesterséges C-vitamin hasznosulása ugye messze van a csipkebogyókivonatétól.

  • #10837 admin
   bio data admin
   admin
   admin
   Adminisztrátor

   Én ugye kapom a Lucrint és Zitazóniumot. Emellett eszem C és D vitamint.Nemrég elkezdtem szedni hidegen sajtolt mák olajat,ez a csontokat erősíti. Elkezdtem szedni a gránátalma kapszulát,de valaki azt mondta hogy ez nekem nagyon nem lesz jó,ezért abba hagytam. .Szerintetek?

  • #10839 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   szeretem ezt a témát, bocs, hogy megint lecsapok rá :)
   a mákolaj szuper, tele van kalciummal! de miért kapszulában? én minig a salátámra öntök belőle. a tökmagolaj mellé csapom, bár így nem annyira érezni az ízét, amit pedig szeretek. a gránátalmára azt mondják, hogy nagyon jó nekünk, én is tömtem magamba, nem értem miért mondták, hogy nem jó neked, de, ha kiderül, áruld el kérlek.

  • #10840 admin
   bio data admin
   admin
   admin
   Adminisztrátor

   A mákolaj az nem kapszulában van,azt magában kiskanállal eszem. Télen minden nap ettem egy gránátalmát,de a vége felé már olyan rosszak voltak,ezért választottam a kapszulát. Van egy lány,akivel együtt tornázunk,Ő mondta azt hogy tilos nekünk a gránát alma,a Her2+ miatt. Az ösztrogénnal van valahogy kapcsolatba. Na gyorsan rá is kérdezek. :cheer:

  • #14168 Editta

   Editta
   Felhasználó

   Sziasztok!

   Erre a gránátalmára én is kíváncsi lennék, mert her2 3+ rákom van, és eddig én is ettem, ittam, mert eddig mindenhol azt olvastam, hogy ez nekünk jó.

   most akkor lehet vagy nem?

   köszi

5 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások