rák , nem rák

Impresszum Fórumok Tünetek, diagnózis rák , nem rák

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #15314 DomiNo

   DomiNo
   Felhasználó

   Olyan szörnyűségeket olvastam itt, hogy szinte röstellem magam,hogy nekem az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy rákos voltam/vagyok.

   Biopsziát végeztek, amivel találtak egy 7 mm-es elváltozást. Meszes lerakódásban rákos sejtek voltak. Na, kellőképpen beparáztam én is, mint ahogy az előttem szólók leírják. A haláltól érdekes módon nem féltem, csak nagyon meg voltam sértődve, hogy nekem ilyet mondtak és egyáltalán hozzá nyúltak a mellemhez, bele szúrák a tűt, mintha tűzőgéppel 3x megtűzték volna, még a hangja is borzalom volt.

   Eljött a nap, amikor közölték a rossz hírt. Rákos vagyok!

   Rövidre fogom: megműtöttek

   A kivett szövetet elemezve nem találtak rákos sejtet. Hova lett? Azt mondták, kijött a biopsziával. Fel voltam háborodva. No, nem azért, mert nem voltam rákos, hanem becsapva éreztem magam. Elvették az életemet 2 hónapra , tönkre tették a mellemet,  a semmiért? Még nincs vége: Sugárterápiát és hormonkezelést javasoltak. Ezen még inkább felháborodtam.

   Mindenki az én esetemmel foglalkozott, aki csak egy picit is ért hozzá. Egy neves orvos, aki Angliában híres sebész és Magyarországon szerezte a diplomáját azt mondta, hogy ha ott egy orvos ilyet mond, hogy a biopsziával eltávolították a rákos sejteket, azonnal visszakérik a diplomáját.

   Most tanácstalan vagyok.

   Rákos vagyok/voltam, vagy sem?

   • A témakör módosításra került: 3 years, 6 months telt el a bejegyzés óta-DomiNo.
  • #15541 Moncsika

   Moncsika
   Felhasználó

   Üdv.

   Pár napj fáj a mellkasom melleim körbe nem a mellbimbom fele honalj gele megy a fájdalom nem vérzik nem sebes egyformák a mellem.találtam egy kissebb csomot a bal mellemben nagyon pici nem elmozdithato.nagyon  félek hogy valami baj éehet .23 éves hölgy vagyok sajnos elég pánikbeteg vagyok depresszios ami halálfélelmet produkál….:/

  • #15618 ankitsahay4321

   ankitsahay4321
   Felhasználó

   Hi all,

   I have a horse farm and owning it from last three years. The horses are kept in the stable in the pitiable condition, and this is very oldest. I’m planning to construct and renovate it with a new barn here. I want to use a Pre-Engineered Building And Structural Steel as I’ve read online that buying it will be very affordable and can save time for the construction. However, I want to know that such types of steel buildings are used for stables? Tell me about its durability. Any suggestion would be really appreciated.

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások