rák , nem rák

Impresszum Fórumok Tünetek, diagnózis rák , nem rák

0 hozzászólás mutatása
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #15314 DomiNo

   DomiNo
   Felhasználó

   Olyan szörnyűségeket olvastam itt, hogy szinte röstellem magam,hogy nekem az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy rákos voltam/vagyok.

   Biopsziát végeztek, amivel találtak egy 7 mm-es elváltozást. Meszes lerakódásban rákos sejtek voltak. Na, kellőképpen beparáztam én is, mint ahogy az előttem szólók leírják. A haláltól érdekes módon nem féltem, csak nagyon meg voltam sértődve, hogy nekem ilyet mondtak és egyáltalán hozzá nyúltak a mellemhez, bele szúrák a tűt, mintha tűzőgéppel 3x megtűzték volna, még a hangja is borzalom volt.

   Eljött a nap, amikor közölték a rossz hírt. Rákos vagyok!

   Rövidre fogom: megműtöttek

   A kivett szövetet elemezve nem találtak rákos sejtet. Hova lett? Azt mondták, kijött a biopsziával. Fel voltam háborodva. No, nem azért, mert nem voltam rákos, hanem becsapva éreztem magam. Elvették az életemet 2 hónapra , tönkre tették a mellemet,  a semmiért? Még nincs vége: Sugárterápiát és hormonkezelést javasoltak. Ezen még inkább felháborodtam.

   Mindenki az én esetemmel foglalkozott, aki csak egy picit is ért hozzá. Egy neves orvos, aki Angliában híres sebész és Magyarországon szerezte a diplomáját azt mondta, hogy ha ott egy orvos ilyet mond, hogy a biopsziával eltávolították a rákos sejteket, azonnal visszakérik a diplomáját.

   Most tanácstalan vagyok.

   Rákos vagyok/voltam, vagy sem?

   • A témakör módosításra került: 6 years, 6 months telt el-DomiNo.
0 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.