Ibrance

3 hozzászólás mutatása
Hozzászólások6
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #15743 Mòni

   Mòni
   Felhasználó

   Sziasztok! Valaki szed, szedett Ibrance – t . Èn most kezdem . Milyen mellekhatasai vannak?

   • A témakör módosításra került: 9 months, 2 weeks telt el a bejegyzés óta-Mòni.
  • #20061 SaGa

   SaGa
   Felhasználó

   Szia Móni! Én 8. hónapja szedem az Ibrance-t Letrozol antihormonnal együtt. A bejegyzésed óta már gondolom tapasztalod a mellékhatásokat. Nekem eleinte a fáradság, állandó álmosság, a rossz ízérzés, viszkető bőrkiütés a kezeken, erősödő hőhullámok voltak. Mostanra az antihormon mellékhatásai az erősebbek. Hogy érzed magad azóta?

  • #20091 Viri

   Viri
   Felhasználó
   1. Sziasztok!  Èn màrcius óta szedem hormon gàtlóval együtt, meg csont erősìtővel, èn a gyengesèget tapasztaltam legelőször , kb 2 hónapja a hajam kezdett nagyon hullani sajnos egyenlőre nem is àllt meg. A gyengesèg is maradt most 100 mg- osat szedek. A vèrkèpem is elèg vacak szokott lenni.  Kitartàst mindenkinek💪
   • #20092 SaGa

    SaGa
    Felhasználó

    Szia Viri! Igen, sajnos a hajhullás nálam is is elég nagy mértékű volt az első hónapokban. Egy ismerősöm ajánlotta a Vichy aminexil tartalmú hajszeszét, amitől csökkent a hajhullás, és szépen elkezdtek nőni az új hajak. Nem olcsó, de megéri. Most is hullik, főleg hajmosás után, de legalább már nem telik meg félig a mosdókagyló a hajammal. Mennyi szokott lenni a fehérvérsejtszámod? Emiatt csökkentették le a dózist? A csonterősítőt az orvosod írta fel? Szedsz még valamit, hogy tuningold kicsit magad? Örülök, hogy válaszoltál, legalább van kivel tapasztalatot cserélnem!

  • #20094 Viri

   Viri
   Felhasználó

   Szia Saga.

   Igen köszönöm az ötletet, én most hétfőn voltam bőrgyógyásznál ő is azt ajánlotta, meg levágotom valamivel rövidebre mert most derékig ér ami még meg van, és a hajfesték cserét is ajánlotta, otthon szoktuk sötét barnára.

   Nem tudom miért csökkentette a 125-ösről szerintem nagyon vacak volt a vérképem. ( igazából azt hittem hogy ez a protokoll, hogy szép lassan csökkentgetik) Most hát nemtudom mert nem is mondja és nem is tudom mit kell nézni 😀

   Te hány mg-osat szedsz, ha van kedved írsz egy picit magadról, jó tudni hogy NEM VAGYOK EGYEDÜL

   Csonterősítőt ossicat kapok mert a szegycsontomban volt áttét, előtte meg 7 éve jobb oldali mellrákom, volt 6 kemó műtét előtt, utánna teljes mastectomia (lehet nem így kell írni) meg sugár 28 ha jól emlékszek. majd hejreállító 2 év múlva

   A mostani daganat is hormon érzékeny így kapok szurit, meg tablettát, Ibrance, meg az Occicat és amúgy márciusban leszek 40 éves, van 2 fiam, 12 és 9 évesek.

   Bocs ha több az infó mint amit kérdeztél 😀

   Szép napot

    

   • #20096 SaGa

    SaGa
    Felhasználó

    Szia Viri!
    Örülök, hogy többet is írtál magadról 🙂
    Nálam 2012-ben volt az első kör. Akkor “csak” műtéteim voltak, eltávolítás, helyreállítás, és 1 év múlva implantátum.
    Most ugyanazon az oldalon újult ki, annak ellenére, hogy elméletileg nem volt mellszövetem. Először úgy volt, kemót kapok, de szerencsére ahova kerültem, ott kaptam az Ibrance+Letrozol kombót először 3 hónapig, majd műtét, sugár. A sugár alatt nem szedtem az Ibrance-t, csak a Letrozol-t. Majd újból április óta szedem mindkettőt. Most jutottam el odáig, hogy eléggé felerősödtek a mellékhatások, így vissza lett véve a dózis a 100 mg-osra. Neked javult a helyzet, miután a 100mg-ost szedted?
    Nekem egy lányom és egy fiam van, de ők már felnőttek. Mindkettejüknél van egy kislány unokám 🙂
    Szívesen írok magamról bővebben is, de azt inkám már privát email címre írnám! Az enyém: sagabo@gmail.com
    üdv, Gabi

3 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások