Hormonkezelés utan vérzés

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! Hormonkezelés utan vérzés

3 hozzászólás mutatása
Hozzászólások5
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #20499 Ballababi

Ballababi
      Felhasználó
      1. Tapasztalt e valaki olyat, hogy ösztrogen érzékeny tumor eseten , miutan lejárt az 5 év hormonkezelés vérzés lépett fel?!
      2. kemot nem kaptam, áttét nem volt nyitokba  sugár volt csak és zitatonium+zoladex!
      3. Akinek lett utólag a kezelés utan vérzése mit javasoltak?
      4. petefeszek eltávolitas vagy gyógyszeres kezeles folytatasa? Melyik vált be ?
      5. Tőlem most vettek méhnyalkahartya biopsziat varom a szövettant a verzes miatt!
    • #25334 lya123go

lya123go
      Felhasználó
      • #25335 lya123go

lya123go
        Felhasználó

<h2 id=”01″>What Is Crimped Hair?</h2>
        Crimped hair 80s involves using a hair crimper to curl relatively straight or straightened hair into a zigzag shape to create a wavy texture. Unlike truly loose curls and waves, crimped hair provides a purposeful uniform wave pattern. Depending on your hair type, you can also achieve crimped hair with overnight braids, which is especially important if you prefer to stay out of the heat.

• #25336 FredLabert

FredLabert
      Felhasználó

<span style=”font-weight: 400;”>Tök jó, hogy már Bitcoinban is lehet befizetést végrehajtani. Külön öröm, hogy a legjobb lehetőségeket egy cikkben össze is gyűjtötték számomra. Remek, ahogy </span>írja a legjobbmagyarkaszinok<span style=”font-weight: 400;”> az előnyöket és a hátrányokat is.</span>

• #25497 bawew31047

bawew31047
      Felhasználó

Hé, srácok! Nemrég fedeztem fel egy csodálatos indiai bukmékert, és nem tudok segíteni, de el vagyok ragadtatva! Focira és krikettre fogadok, és az eseményválasztékuk elképesztő. Emellett a piacon az egyik legmagasabb oddsot kínálják, ami még élvezetesebbé teszi a nyereményeimet mostbet. A platformjukat könnyű használni, és azonnali kifizetéseket kapok. Ha megbízható bukmékert keresel, remek feltételekkel, akkor ez a tökéletes választás!

3 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások