Fájdalmas mellbimbó

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! Fájdalmas mellbimbó

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #15398 Tundej

   Tundej
   Felhasználó

   Sziasztok,

   kb. egy hete érzem azt, hogy a bal mellbimbóm érzékeny, fájdalmas. Tapogatom, de csomót nem érzek körülötte. Az a helyzet, hogy még szoptatok (1,5 éve), úgy tudom, ilyenkor nem javasolt a mammográfia. Milyen vizsgálatot tudnak végezni ilyenkor, hova menjek, nőgyógyász? Azért is vagyok most egy picit megijedve, mert anyukámnak egy hónapja levették az egyik mellét, sajnos daganat miatt.

    

   köszönöm, ha írtok.

    

   üdv,

    

   Tünde

  • #25710 legjobbmagyarkaszinok

   legjobbmagyarkaszinok
   Felhasználó

   A szerencsejáték világa egyre inkább teret hódít az online térben, és Magyarországon is egyre népszerűbbek az online nyerőgépek. Ezek a játékok nemcsak izgalmas szórakozást nyújtanak Forma-1 Videójátékok, hanem sokaknak lehetőséget kínálnak a különböző nyeremények megszerzésére. Ismerjük meg közelebbről a magyar online nyerőgépek világát, és fedezzük fel, miért válnak egyre kedveltebbé a játékosok körében.

  • #25712 Likos

   Likos
   Felhasználó

   20Bet: Nagyszerű online kaszinó élmény!

   Nagyon elégedett vagyok свélményemmel a 20Bet online kaszinójában. A weboldal könnyen használható és jól áttekinthető, а játékok széles választékával rendelkezik. A regisztráció folyamata egyszerű és gyors volt, а befizetések és kifizetések zökkenőmentesen történtek.

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások