Rossz kedv ellen

Csak nem rossz a kedved ? Na ne !!! Ezt a luxust ne engedd meg magadnak laughing

 

Ha épp nem sportolsz, ami persze a legjobb gondűző, akkor olvass vagy ha nem köt le egyetlen egy könyv sem, akkor nézz meg egy jó filmet. 

Itt most nem ajánlok sportokat, mert arról több információt a „sportolás” címszó alatt találtok. Itt a lelkünket építgető kövecskéket szeretnénk megosztani Veletek. 

1.

Az első számú, amit én a kemoterápiás kezelések alatt néztem meg az Életrevalók című francia film. Igaz történet alapján készült. Nem mellrák a téma, sőt nem is rák. De amiről szól, az annyira emberi, és annyira őszinte. Szóval csak ajánlani tudom. Sírós nevetésre készülni !

Az alábbi linkem elérhetitek :

http://www.video.tt/watch_video.php?v=eXjnBI0kW

 

2. 

A következő kedvenc rossz kedv ellen : 

Legyen egy kis témába vágó történet. Rossz kedv ellen sírni is jó. Mert egy jó sírás kimossa a lelket. Tehát a következő, amit látnotok kell : Csillagainkban a hiba 

Az alábbi linken egy kis ízelítő :

https://youtu.be/0W569eg9NsM

 

3. 

Aztán jöjjön egy könyv, persze ez is csak a lélek épülésére :

Ez a történet egy igazán tanulságos, magával ragadó, és mindenképp példaértékű megmenekülésről szól. Ugyan filmen is elkészült, de olvasva ezerszer nagyobb élményt nyújt, ezt saját tapasztalatból mondom. Még jóval a betegségem előtt olvastam, és míg otthon kucorogtam a kemoterápiák után elővettem, sokszor csak beleolvastam. Szeretném egyszer megismerni az íróját. A könyv címe : 127 óra

http://www.libri.hu/konyv/127-ora.html

 

4.

Még egy könyv, ami elkészült filmen is. Nekem elsőként olvasni volt szerencsém, és után láttam a filmet. Így a kettő együtt adott egy nagy egészet. Amikor olvastam nagyon sok dolog ragadott meg a mondanivalójában. Olyan könyv, amit többször olvasva, mindig más tapad meg az ember lelkében. 

A könyv és film címe is : Pi élete

http://bookline.hu/product/home.action?_v=Yann_Martel_Pi_elete&id=114829&type=22

egy kis ízelítő a filmből :

https://youtu.be/IteotfxqsAc

 

Jó szórakozást!

Hozzászólás