Nőnapi köszöntő

 

Nőnap alkalmából köszöntünk Minden nőt !happy-international-womens-day-L-Y29qHP

Nőt, aki anya, feleség, társ, barát, barátnő, gyermek,dolgos munkatárs. Nők vagyunk, erősek, gyengék, gyengédségre vágyók és gyengédséget adni képesek. Nők vagyunk , szeretők és szeretetre vágyók.

Nők vagyunk, akik nap mint nap szembesülünk hibáinkkal és erényeinkkel. Nőként megtanultuk, hogy kell úgy élnünk, hogy a bennünk lévő                   nőiességet ha kell elnyomjuk, ha kell használjuk. Női lelkünk ebben a mai világban sokszor szenved, de a lényeg ott van a szívünkben.

Nőket ünneplünk, és ha mi nők megbetegszünk, mellel vagy mell nélkül, testileg és lelkileg sebzetten is nőként élünk tovább. Nőként kell tovább élnünk, meg kell élni nőiességünket, és higyjétek el, női létünk legnehezebb időszaka, mikor a tükörből egy csorbult test néz vissza ránk. De nők vagyunk, így születtünk, és így is fogunk meghalni. Mert azt, hogy nők vagyunk, azt a tükörben a szemünkbe nézve látjuk meg igazán. A harcos amazon szemeinkből, a bátor, mindent túlélni képes lelkünk tükréből. Hát ünnepeljük magunkat. Örüljünk magunknak, és szeretgessük meg ma saját nőiségünket.

Legyünk boldog nők, és mutassuk meg lányainknak, hogy milyen szerencsések, mert nőnek születtek.

Boldog nőnapot !