Hónaljban csomó

Tisztelt Doktornő!
Áprilisban született meg kisfiam. Előtte márciusban voltam mell ultrahangon mert csomót találtam a hónaljamban. Az uh negatív lett. Jelenleg szoptatok.De most májusban újabb csomókat tapintok a hónaljamban,melyek puha tapintásúak. Érdeklődnék hogy két hónappal az előző ultrahang óta érdemes-e megint elmennem egy vizsgálatra. Édesanyám rákban halt meg,amit későn ismertek fel. Félek nehogy velem is ez legyen.

Válasz:

Kedves Kérdező!
Sok kérdés merül fel bennem... Ugyanott érzi a csomókat? Nőttek-e azóta? A félelme jogos, kérem keresse fel a területileg illetékes onkológia szakrendelést!
Üdvözlettel, dr Lengyel Erzsébet
Dr. Lengyel Erzsébet

Dr. Lengyel Erzsébet vagyok, főorvos a Bajcsy Zsilinszky Kórház onkológiai osztályán. Közel 20 éve onkológiával foglalkozom, több magyar és angol kórházban dolgoztam, sokféle szemléletet láttam. Klinikai onkológia, sugárterápia és palliatív licens vizsgával rendelkezem. 3 gyermekem van, szabad időmben kertészkedem, sportolok és állataimat gondozom. Elkötelezett vagyok az önkéntes munka iránt, a Mellrákfórum honlapján én válaszolok kérdéseikre