Nandi

Hozzászólások

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: melltartó, protézis #14977 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  :-). Nagyon sok helyesírási hibát vétek: érdekes… Ez biztosan jelent valamit (talán zaklatott vagyok??;-), amúgy jobban szoktam erre figyelni. Köszi a válaszodat, és továbbra is egészséget és sok vidámságot kívánok Neked (is)!

  Andi

  Hozzászólás: az első sugár #14976 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  szia, a kékgyolyó utcéban. Igen, kérdeztem az orvost is korábban, más témában, de nem kaptam választ: lehet, hogy nyári szünet van…

  Sajnos, tényleg rengeteg a beteg. De, ha egy független vélemény azt mondja, hogy ez bizony hosszú idő, akkor próbálkoznék más kórházakban.. Ezzel a betegséggel megtapasztaltam, hogy kopogtatni kell sok ajtón, menedzselni kell a betegségedet, mert nem teszi meg más helyetted… Elfogadom, h ez a helyzet, csak szeretném tudni, hogy kell-most kopgtatnom…

  Kezdek fáradni 🙁

  Köszi szépen a válaszodat :-D.

   

  Andi

  Hozzászólás: az első sugár #14973 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  Sziasztok,

   

  úgy látom, hogy mostanában nem nagyon működik a fórum, legalábbis én nem kapok sajnos válszt a kérdéseimre… Próbálok interneten is keresgélni, de nem találok korrekt választ. Hátha tud valaki segíteni!!!!

  Engem másjus 9-én műtöttek (bal mell eltávolítás, 16 nyirokcsomó kivét/ebből 1-ben volt áttét). Előtte volt 6 kemo. A hormonkezelést meg kellett kezdenem, és lesz sugár is (ma beszéltem az orvossal): 15 db. De csak augusztus 18-tól kezdik el. Azt mondják, a várakozási idő miatt.. De nem túl késő ez az időpont?

  Van ezzel kapcsolatban valaki ek infója?

   

  köszönöm!

   

  Andi

  Hozzászólás: Rekonstrukciós műtéttel kapcsolatban #14935 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  szia,

  ez eléggé borzasztóó: hogy nem indokolják. Meg, hogy leveszi a kezét rólad, csak mert van akaratod… De nem lehet, hogy ennek olyan oka is lehet, hogy a testedre szimmetrikusan legyen eloszlatva a súly… Ha az egyik melled nagyobb, akkor rosszul tartod magad, ez az egész testedre kihat… (nekem az egész bal mellemet vágták le, és sajnos, nem raktak be rögtön semmit: így csak egy év múlva kezdhetem el a rekonstrukciót..:-(

  Drukkolok neked!

   

  Andi

  Hozzászólás: melltartó, protézis #14934 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  Köszi szépen a válaszodat! Remlem, azóta is jól vagy. Kérlek, ha nem baj, megírnád, hogy neked volt/lesz-e helyreállító műtéted?

  + a sugár neked/szíívednek nem okozott gondot?

   

  köszi, és további jó egészséget kívánok!!

   

  Andi

  Hozzászólás: Hajhullás #14932 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  sziasztok, a 2. taxotere után nekem is elkezdett nőni a hajam.. én hagytam.. Már zúl vagyok a 3 FEC és 3 Tax kezelésen, és a műtéten (emlőeltávolítás + 16 nyirokcsomó). A hajam kb. 1 cm-es és egészséges. A te hajaddal mi a helyzet? A szemöldököm is nagyon megkopott, most lassan nő vissza, de a szempillám nő a leglassabban.. Ezzel kapcsoltaban nektek van tapasztalatotok?

  Hozzászólás: melltartó, protézis #14908 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  Bocsánat a helyesírási hibákért!

  Hozzászólás: seb a mellbimbón #14870 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  Köszi ezt a válaszodat is. 🙂 Seb még megvan, már a körömvirággal is próbálkoztam. Most már túl vagyok a 6. kemon, és edzek a műtétre… Talán javul a seb is, van 5 hetem… Péyan sok minden más is van, ezt biztos mindenki, aki átesett ezen, tudja jól, hogy kb. elveszik ez a mellékhatások és próblémák között.. Kívánok mindenkinek gyógyulást! Andi

  Hozzászólás: seb a mellbimbón #14840 Nandi

  Nandi
  Felhasználó

  szia!

  köszi a válaszodat! Aloe vajjal kentem: szűz kókuszolaj és 100% aloe van benne. A seb mind a két mellbimbómon megjelent: a bal oldalon (ebben van a csomó) gyosan javul, már egész kicsi, a jobb oldalon nehezen. Tegnap kaptam az utolsó (6.) kemot. Kérdezgettem az onkológusomat. Ő azt mondta, h szerinte nem paget kór (pl. nem váladékozik, inkább varratos seb). Szerinte a pigmentált rész száradt össze, és kopik le.. A mammográfia, és mell UH, ami kb. 2 hete volt, a már meglévő tumor mellett nem mutatott ki semmi mást. Persze, a félelem mostanra már belém fészkeltem magát alattomban. De most próbálok megnyugoodni: tényleg, ha nem is látványosan ó, de mintha javulna a jobb mellemen is… És én se nagyon hiszem, hogy kemo mellett fejlődne ki egy paget kór.. Remélem… Csak riasztó, hogy másoktól nem hallok hasonló mellékhatásról. Köszönöm szépen a bíztatást!

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9