Nagy Laszlone

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 34
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11599 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Szmályli!
  Hetekig nem tudtam feljönni erre az oldalra,állandóan pingvin jelentkezett be. :dry: sokat gondoltam rátok,hogy mi lehet veletek. Lassan szépen a végéhez közeledsz.. Néha azért pihenj egy kicsit. Nekem is elment az íz érzékem,semminek nem éreztem az ízét. Nagyon sz…r :( érzés volt. Én tíz hónapja kapom a zitazóniumot és zoladex szurit. A hajam egész mostanáig göndör volt,most kezd visszaállni eredetire
  :). Mindenkinek másképpen hat a gyógyszer,én a hőhullámoktól gyulladok ki,a jó oldala,hogy nem kell fűtenem mert még ablakot is nyitok olyan melegem van :cheer: Ne izgulj ez miatt . Vigyázz magadra és boldog karácsonyt Kívánok !!!!!!!!!!

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11586 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Pulisz!

  Én már 10 hónapja kapom a Zoladexet. Én az onkológusomtól ugyanezt meg is kérdeztem és mosolyogva annyit mondott,hogy az csoda lenne ha teherbe esnék. Nem kell védekezni :) . Én is mindig fázós voltam. Most viszont sokszor melegem van , legyezem magam mert úgy érzem kigyulladok.
  Üdv.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11582 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia!
  Én a Szollárról csak jót hallottam. Jó kezekben leszel :)

  Hozzászólás: Ne legyen tabu a szexről beszélni! #11567 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Eszti!
  Én tíz hónapja,hogy kapom a Zoladexet és a Zitát. Nekem nem hullik a hajam tőle,de a betegtájékoztatója írja mellékhatásként. :( :( . A dokit nem kérdezted ,hogy mit lehetne tenni ? Halom Bori említette a Facebook-on,hogy tud hozni egy nagyon jó sampont, igaz nagyon drága de jó. Kérdezd meg tőle. Egy próbát megérne szerintem.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11565 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Sziasztok! Engem az OO-Intézetben Dr Mátrai Zoltán műtött. Csúcs szuper doki. Nagyon sok betege van imádják őt a csajok. Nekem nagyon szép ciciket csinált :) Ő onko plasztikai sebész. Keddenként rendel .Időpontot kell kérni.A neten is lehet róla olvasni,nagy koponya a szakmában.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11538 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Nati!
  Sajnos mindig ennyit kell várni Tudom ,hogy nem vigasztal de nekem is ez volt .Tavaly november 14-én műtöttek dec .6-án szövettan és az első kemóm dec. 21 volt . Én is a várakozástól voltam kiakadva. Az első alkalommal megbeszélés szokott lenni. Mindent kérdezzél meg. A következő alkalomra kérik a teljes labort. Én Pintér Tamáshoz járok .Téged kihez irányítottak? A vizsgálatokat kezeléseket mindig egyénre szabottan szabják meg a szövettan alapján úgy, hogy ezt így nehéz megmondani. A labor az biztos. Próbálj lazítani,úgy gyorsabban telik az idő. Most ez az időszak nehéz de meglátod túl leszel rajta egy kettőre.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11536 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Szmályli! Örülök,hogy jól vagy .Az jó,hogy sokat aludtál, regenerálódsz.. Én is a kemó után rengeteget aludtam, folyamatosan. Négy nap után már a kezemben volt a porrongy :). Engem is rázott a hideg úgy látszik ez egy általános tünet. Engem a kékgolyóban műtöttek. A kórházon belül építettek egy emlő és lágy rész részleget. Nagyon modern épület és ami a legfontosabb,hogy nagyon felszerelt. Azt kell,hogy mondjam, hogy jó érzéssel jöttem ki a kórházból. Ráadásul még a kaja is jó :). Nagyon profi dokik vannak. Engem a Mátrai Zoltán osztályvezető főorvos műtött onkoplasztikai sebész.. Csúcs a szakmában. Az Onkológia honlapján rá tudsz keresni és mindent megtudsz róla. Ma bent jártam és hat műtétje volt.Csak most egy év után árulta el,hogy mivel nagy volt a daganatom olyan műtéti eljárással műtött meg amit nálunk még nem csinálnak csak más európai országokban. Vagyis ő nem levette a cicimet hanem megmentette. :) Bátran merem ajánlani.
  Neked is szép estét!!!

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11530 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia nekem 100%-ban hormon érzékeny volt és Her2 negatív és a Ki67% 5% Az őrszem nyirokcsomóban volt csak áttét. Így én négy kemót kaptam 33 sugarat és hormongyógyszert szedek. A ki67% jó ,hogy alacsony az a kiújulás esélyét mutatja meg ,azt hiszem. A Her2 negatív is jó, általában nem olyan agresszív. :) A szövettan alapján egy bizottság dönt arról,hogy milyen kezelést kell,hogy kapjál. Mit mondott a doki? Minden rendben lesz :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11517 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Szmályli!
  Hogy vagy?

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11519 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia! Nagy drukk Neked! Nekem invazív ductalis carcinoma volt. Ráadásul elég nagy 25mm. Örülök,hogy jobb kedved van. :) Ha meglesz az eredmény mindent kérdezz meg a dokitól,ne maradjanak kérdések benned.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11516 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Nati! Engem a Mátrai műtött :).Jó kezekben vagy! Ezeken a fázisokon mindenki át megy. Az is természetes, hogy félsz. és a reakciód a betegségre teljesen normális.Én olyannyira nem tudtam vele mit kezdeni,hogy csak feküdtem és senkivel nem akartam beszélni. Aztán ahogy a lányaimra és a férjemre néztem akik kezdtek miattam összeomlani rádöbbentett ,hogy talpra kell állni. Azért van megijedve a lányod mert azt látja rajtad,hogy félsz.,és ettől ő sokkal jobban megijed. A szüleim is akkor nyugodtak meg,amikor láttak talpra állni.Ahogy szép lassan megoldod a helyzetet ő sem fog annyira aggódni. A gyerekek nagyon fogékonyak a reakcióinkra.Csak pozitívan. Minden rendben lesz. :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11504 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  jó ötlet,hogy letúrod. Könnyebb lesz utána.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11507 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia!
  A várakozásnál nincs rosszabb az biztos. A cici miatt ne aggódj olyan szépet csinálnak majd,hogy szebb lesz min újkorában. :) Hol műtöttek, mikor lesz eredmény? Próbálj egy picit fordítva gondolkodni. Levették mer ha nem ezt teszik akkor csak nagyobb bajt csinál. Most a gyógyulás következik. :) Lelkileg és testileg is meg kell erősödni. Nekem több csajszi ismerősöm is van akik új cicit kapott vagy most fog kapni. Minden rendbe fog jönni.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11503 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Szia Szmályli!
  Nekem is gyorsan elment minden szőrzet. Most ,hogy a hormongyógyszert szedem sokkal lassabban nő. Havonta egyszer elég leszedni :) Az én fejem is nagyon fázott .Éjszaka is sapiban aludtam.Igazán akkor jöttem rá,hogy milyen sokat melegít a haj. A nulla séró is jól fog állni :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11500 Nagy Laszlone

  Nagy Laszlone
  Felhasználó

  Nagyooooooon jóóóóóóóó. Szép vagy :) Így kell ezt csinálni.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 34