gyongyi.balla61@freemail.hu

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 18
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: gyógyszer #11969 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Sziasztok! Szed valaki famosztot? Milyen mellékhatásai jelentkeznek? Köszönöm, Gyöngyi

  Hozzászólás: Mi az a Her2? Mi az a herceptin? #11525 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szia Andrea! Milyen filmet láttál? ( mostanában falom a fimeket :) )

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12377 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Kedves Andibandi76! Neked is köszönöm! Fel fogom venni a kapcsolatot a gyógytornásszal! (már zavar az idétlen testtartásom) Kösziii

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12375 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szia Pulisz! Köszi az e-mailt! Megpróbálom :) ! Egyenlőre, innen tudok csak válaszolni (míg nincs beállítgatva a gépem ) Még jó, jogy olvasni tudom. Kösziii

  Hozzászólás: Kérdés #12371 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Igen, ez az e-mail címem. Köszi

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12372 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szval az Alice programba nemigen merek bejelentkezni, még a karom szeretném mielőbb rendbe tetettni, nna meg 54.éves vagyok már. ;)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12368 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Jajj, Andi, neis mond! Úgy szégyelem magam. Először is letegeztem a hölgyet, simán, mint itt a fórumban szoktunk írogálni, másik dolog, meg vmi 34x küldtem el állítólag ugyanazt . Hülye gépem.Itt tudok a fórumban emaileuni, de másképp nem. Megigérte a Fiam, most már tényleg megtanít rendesen. Nemrég kaptam Tőle ezt a tabletet, nincs még vmi beállítva rajta……

  Hozzászólás: Kérdés #12369 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Nemis ez már 4. Klubnap lesz. Igyekszem ott lenni. Olvastam róla, 5-kor kezdődik. 18.ker-ben lakom, nincs messze tőlem a bajcsy kh. :)

  Hozzászólás: Kérdés #12367 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szia Kedves Andi! Itt vagy? Köszi, hogy máris válaszoltál, nem úgy, mint én, bocsi. Mi lesz a téma csütörtökön? Lehet elmegyek :) Mennyien szoktatok lenni? Ha jól gondolom ez lesz a 3. Dejó, hogy van ilyen :)

  Hozzászólás: Kérdés #12354 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Andi, köszönöm szépen a szövettanom elemzését. Elnézésed kérem, hogy nem tudtam előbb megköszönni. Olyan nehezen megy/működik a táblagépem. Nem beszélve arról, hogy életem első emailjei, sokszor el sem megy a levél, kiírja, hogy a küldés sikertelen. Szóval ez van. Minden jót kivánok! És mégegyszer KÖSZI! :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12347 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szerbusztok Fórumozók! Gyöngyi vk, igen, visszamentem a ct-vel az onkológushoz, azt mondta, hogy 2 hónap múlva ct-t kell isméteni (b-t), háát nem tm mást fog-e mutatni, mint az előzőben (megnagyobbodott 1 cm körüli és számban megnövekedett nyirokcsomók a hilusokban) ,mert közben a nyiroködémával küzdök, és szerintem azért van, ez a gyulladt nycs lehet – mielőbb szeretném rendbe tetetni, most azon vk. Nem akarok nov.-i időpontomra várni.

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12350 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szia Andrea! Gyógytornászig nem jutottam el – nincs időpont, telve. Fáslizást megmutatták, azt kórházi befekvésre jegyeztek elő az István kh-ba nov.09-re. Nnade, hol van az még! Controllra se kell visszamennem. Meg semmi…..Arra gondoltam, csak el kell mennem magánúton valakihez – valahová…Pulisz vajon hol járt? Ajánlaná? B) :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12339 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Tök ideg vk. Nem tk írni, „férjem” szemét,nem segít, pedig ő irogál az igaz társkeresőn. Hétfőn kell mennie tüdőbiopsziára. Most mit mondjak? ….. Én egyedül vk, teljesen magam..

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12344 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Talán átment….. Visszatérve a korábban írtamra, hogy mi az a szárazborogatás – szval nekem nem mond senki semmit, egyik kezelőorvosom sem. Amit tudok, azt az internetről leszedett/elolvasottakból, ill. Betegtársaimtól. Engem senki sem „dicsért meg, ha 2 cm alatt volt a két kar közötti különbözet – pedig azt tényleg nem hanyagolom el magam.Napi szinten orvostól orvoshoz járok. De minek, kezdem azt mindjobban érezni. Így nem lehet gyógyulni, hiába akarok. Más:olvastam vmi kérdőivre, válaszolókat keresnek, – vagy az már idejétmúlt? Kitölteném, ha még aktuális…..

  Hozzászólás: Bemutatkozás #12343 gyongyi.balla61@freemail.hu

  Szia Pulisz! Őszintén, a limfödéma olyan szövődmény – hogy, meg fogok halni? ( beütöttem a google keresőbe, hogy ” limfödéma” , és kiadta ( 3. válasznak) ” Halálos kimenetelű a nyiroködéma-Napidoktor . Mindeddig erre nem is gomdoltam, eszembe sem jutott, hogy én ebbe a sz….. rákba belehaljak. Most berezeltem. Andrea nevű fórumozótól sokat olvastam, vhogy megpróbálom neki a szövettani eredményem elküldeni, vagy Te is ismersz latin szavakat, lehet hogy már abban van valami utalás arra, hogy mennyire agresszív. ( most tanulom az e-mailezést) Múltkor írtam olyan szép hosszú levelet, azt úgy „elvarázsoltam” , eltűnt, totál. Nem tudtam sehonnan visszahozni sem. Azt nem tudtam már mégegyszer leírni…….lehet ezzzel is így járok , nem is írok ezért többet….legközelebb

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 18