Bea

Hozzászólások

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11388 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Köszi lányok!! ;-)
  Most az van,hogy sugarakat kapok mindenhová (mell, hónalj, nyak) 25-öt , meg kemót még a héten, és ha a nyakra hat a sugár utána lehet csak műtét. Műtét után már nem lenne sugár. Ez mennyire rontja az életbenmaradási esélyeimet?

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11385 Bea

  Bea
  Felhasználó

  [attachment=12]20150804_090341.jpg[/attachment]

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11384 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Sziasztok. Nekem az 5. Kemó a taxán volt, majd azután hat nap alatt 4-cm-ről több mint tíz cm-re nőtt a csomó a mellemben. A nyaki áttétek is újra be voltak dagadva pedig a júniusi pet ct szerint makroszkópos malignitásra nem volt jellemző. A hatodik kemónál a paclitaxel mellé kaptam carboplatint de nincs változás, nekem nem zsugorodik. Megint ct volt, várom az eredményt, lenne még kettő kemó de úgy néz ki műteni fognak.
  Nektek zsugorodott a csomó????????
  El tudják biztonsággal majd távolítani?????
  Jelezhet bajt szerintetek a tüdőben ez: jobb s2-ben két 3mm-es halvány gócos denzitásemelkedés. Méretük miatt Morfológiailag nem megítélhető residuális jellegű eltérések.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11375 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Ő Vivien

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11374 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Sziasztok! Bocsi,hogy így eltűntem. Remélem veletek minden oké.
  Úgy volt,hogy Cegléden szülök de ott nem vállaltak mert nagyon alacsony volt a fehérv.sejt,a májfunkció nagyon emelkedett,meg komplikáltnak számítottam, továbbküldtek az I-es nőire,és ott megcsászároztak,miután feltuningoltuk a fhvsejtet. Baba 38 hét előtt 3050 gr megszületett egészségesen.
  Én most ott tartok,hogy lement 4 epirubicin+endoxan kemo, pet ct szerint életképes malignitás nyakban hónaljban makroszkóposan nincs. Mellben ott van. 4cm-es terime benne 1,2cm × 8 mm életképes malignitás. A tüdőben méretük miatt metabolikusan nem megítélhető, morfológiailag residuális jellegű eltérések. ( ez nem tudom mi, alakulhat-e ki valami) A májon ciszták vannak.
  Úgy néz ki OOOI-ben Mátrai Zoltán dr t választom, őt ajánlották. Lemegy még a 4 taxán kemó, majd egy hónapra rá elvileg műtét, ami úgy lesz, hogy – Mivel BRCA 1 beigazolódott jobb dagis mellet leveszik az összes nycsomóval, a másik oldalon eltávolítják a mell mirigyállományát + kiveszik az őrszem nycsomót meg egy két másikat. Utóbbit rögtön helyreállítják , a másikat expander behelyezés után töltögetik majd. A nyakat besugarazzák majd, mert ott is volt áttét. Ja és BRCA miatt petefészek is ugrik majd.
  Tripla negatív vagyok.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11293 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Az a baj, hogy mindig is féltem a vérvételtől meg mindentől ami vérrel vagy kórházzal jár, erre jön ez a mell levétel .
  De már ezt sem bánom csak minden ok legyen utána. Nagyon parázok az altatástól is, mert olvastam, hogy szívmegállás,halálozás ritka mellékhatás. Légyszi írja meg nekem valaki, hogy mire emlékszik a mell levétel napjáról.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #12030 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Sziasztok!
  31 éves vagyok, és kismama a 34. hétben. Kb. 4 cm a rosszindulatú daganat a mellemben, egyenlőre vékonytűs és core biopszia is volt, teljes lelet immunnal holnaptól várható, azt tudni, hogy mindkettő grade III lett. ( gyorsan nő és gyorsan ad áttétet). Anyukámnak is leműtötték a mellét majd petefészek àttéttel halt meg 39 évesen.
  Nekem egy hét múlva kezdik a kemót , zsugorítjàk a daganatot, kb hármat kapok, aztán mell levétel, lehet a császármetszéssel együtt, mondták. Gondolom utána jön majd az igazi kemó.
  Be van gyulladva a mellem, már a nyaki nyirokcsomók is meg vannak duzzadva, fáj a nyakam, karom, mellem, még a másik oldal is sokszor. Nem alszom a fájdalomtól, de a nappalok is rosszak. Lüktet a nyakam meg a tarkóm is a fájdalomtól vagy a gyulladástól.

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11292 Bea

  Bea
  Felhasználó

  Sziasztok!

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8