admin

Hozzászólások

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 40
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11501 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Nagyon jók vagytok Csinik!! :) majd kinő nekem is és sokaknak kinő és van,hogy jobb lesz mint a régi :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11508 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Drága Nati!

  Amint lehet csináltasd meg a helyreállítást te még fiatal vagy nem fáj hidd el nekem legalábbis nem volt semmi gondom vele! Húz,feszül,szúr,de semmi több és nagy önbizalmat ad! ha nincs plasztikásod gyere Pestre,ha meg oldható és keresd Győri Sándort a HOnvéd Kórház nyitott ide mindenki jöhet!! Engem és barátnőmet is és még pár ismerőst is ő műtött egy igaz EMBER !! mindenki elégedett volt és nagyon emberséges! Minden héten Kedden rendel ambulánsan csak ezen az 1 napon!!
  Sajna a 2 év kivárás ajánlott a műtét után,ha volt kemo és sugár ! Én is kivártam pedig akkor már igen 60 felé tapostam 1 1/2 éve vagyok kész a helyre állítással mindkét oldal implivel és a TB fizette igaz a meglévőben is volt sajna dög ezért is volt ingyenes a helyre állítás!
  Fel a fejjel fiatal vagy gyerünk Hajrá :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11514 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Andikám :) szorítok neked nagyon!! :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11513 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia drága!

  nekem a 3. műtétnél 52 éves koromban vették le a jobb cicimet! nem rázott meg,mert egyedül éltem társam sem volt,sem kicsi gyerekem stb. de egy idő után el kezdett zavarni a kép amit láttam a mindenkori öltözés,vetkőzés uszodába járáskor probléma volt a protézist mindig rakosgatni! A dokim nem akarta engedni a helyreállítást mivel többszörösen visszaeső voltam.na ekkor egy világ omlott össze bennem és nagyon búnak engedtem a fejem pedig csak magamnak akartam meg csináltatni mivel továbbra is sajnos egyedül élek! Ez 4,5 évig így ment na akkor azt mondta dokim jó legyen végül is tünet mentes vagyok! Elkezdtük a hátizom lebeny átforgatást igen ám,de vizsgálat közben valami kicsi fájást éreztem a meglévőben ahogy nyomkodták ott többen is műtét előtt! Ők nem vettek észre semmit .,de én igen! Nem szóltam meg volt a műtét utána onkus,majd kiderült rosszindulatú elváltozás újabb műtét sorban a 4. 2 év csúszás,de utána folytattuk és most itt állok elmúltam 60 éves és bögyös vagyok 1 1/2 éve és nagyon jól érzem magam egész más érzés el sem tudom mondani a különbséget :) Nagyon jó orvosaim vannak igaz EMBEREK segítőkészek! Csak azt sajnálom,hogy nem korábban történt mindez!! Az idő sajnos nagyon megy,de mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy csináltassa meg nagyon sok önbizalmat ad!! nem fáj nekem legalábbis pedig én már 57 voltam mikor elkezdtük! egy fiatal hamarabb regenelálódik ! hajrá mindent bele :)

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11495 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Csini vagy :) gratulálok :)

  Hozzászólás: Mi az a Her2? Mi az a herceptin? #11482 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Gabikám! Kaptál a kérdésedre választ?? Én ugyanis nem kaptam ilyet így sajnos nem tudok segíteni,de olvastam a csoportban,hogy sokan kapnak remélem tudnak neked segíteni :)
  Puszi
  Kata

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11463 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Drága4

  Én 3 éve végeztem a kemóval nekem nem voltak ilyesmik csak ahányszor mentem mindig vérvétel és az döntötte el,hogy kaphatok e vagy sem!Attól függ mennyi a fehérvérsejt szám,ha nem volt jó akkor kaptam egy szurit és másnap már jó volt és meg kaptam az adagot! Eleve hányáscsillapítót adtak elsőre intravénásan és jó volt! sose menjél üres gyomorral és csipegess közben is míg folyik és igyál közben sokat mostanában ajánlják a kólát állítólag jó doki mondta! Úgy látszik kórháza válogatja,hogy mit csinál ja és nem kellett bent aludni,hanem egy nagy kórteremben vagy 10-en ülünk egy kényelmes olyan székben mint ami a kozmetikusnál van! elég kényelmes volt! Hát én ennyit tudok mondani :) Örülök,hogy nem vagy rosszul nem is törvényszerű!!! Puszi :)

  Hozzászólás: Mikor múlik el az ödémám? #11437 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Marika4

  nekem nem volt ilyen,de hallom többektől,hogy ez probléma! Sokat kell tornáztatni az biztos!! Próbáld minél többet a fejed fölé emelgetni és az ellenkező oldalon a fülikédet megf fogni úgy,hogy közben a karod a fejtetőn megy át ezt naponta többször! Nekem már a műtét másnapján tornáztatni kellett és nem is volt baj pedig azt az oldalamat 3 x műtötték :) Kitartás! Sok sikert ! ha nem javul orvos és fáslizás !!!

  Hozzászólás: Az új kihívás az életemben!!!! #11040 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Smáyli kedves üdv a csapatban!!!

  nem semmi amit leírtál! Szomorú,hogy úgy mond elnézték a lényeget! Nagyon jól állsz a dolgokhoz és így könnyebben is fog menni!! Gratulálok a két szép gyermekhez!! reméljük hamar jó kezekben leszel és mielőbb túl leszel rajta! Nem lesz könnyű,de szépen ki fogsz jönni belőle!! Szorítok neked,ha van kérdésed írjál!!
  Kitartás :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #11036 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Igen! Igen! Igen! csak tokosodjon,hogy könnyebb legyen kikapni :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #11010 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Erika!

  Örülök,hogy itt vagy barátnőm! :) nagyon klassz vagy én már csak tudom!
  Sikerülni fog,mer így akarjuk :)
  További sok sikert kívánok :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #11003 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Gratulálok Zsuzsi! Le a kalappal nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #10951 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Ez így van! Az akarat erő sokat számít!! :)

  Hozzászólás: Bemutatkozás #10956 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Ági!

  Klassz csaj vagy! Már azon gondolkodsz,hogy segíts másokon le a kalappal!!
  Hát így segíted ahogy írod! Én többször voltam műtve és kemo,sugár is én is egész jól viseltem néha az epém vacakolt akkor egy kis hányás,de nem vészes! Keresd meg a http://www.mellrakforum.hu oldalt és ott többet tudsz olvasni és jelentkezni a csapatba! Van egy külön zárt csoportunk ahol mindent meg beszélünk!
  Puszi

  Hozzászólás: Bemutatkozás #10997 admin
  bio data admin
  admin
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Kriszta!

  na ugye mondtam én én is féltem magamtól és nem voltam ijesztő!
  Én Aloe Vera termékeket szedtem,de sajnos az nem olcsó,de a jó minőségű C vitamin is jó! Vigyázz,mert van ami nem jó beszéld meg az orvosoddal ne hogy befolyásolja a kemo hatását! Tehát a nem meg felelő vitaminok használata inkább árt mint használ! Nem kell mindent be szedni amit ajánlanak! Nem tudom,hogy a szódabikarbóna jót tesz e jelen esetben???? Egy idő után a gyomrodat kicsinálja és a citrom is! De végül is ez a döntésed! Vigyázz magadra! Puszi

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 40