újra feszül az ín a karomban

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül újra feszül az ín a karomban

5 hozzászólás mutatása
Hozzászólások6
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10805 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Hali Lányok! Több, mint fél éve volt a műtét és a karom tök szépen rendbe jött. Most újra kezdődött az a rettentő feszülő érzés, olyan mintha kötél feszülne a karomban. Ezzel együtt a kézfejem is fàj, a ccsuklóm belső fele is. Olyan érzés, mint amikor megütöm és belilul. Most színe nincs, csak tökre fàj. Mi lehet ez? Volt már veletek hasonló?

  • #12311 Zsuzsi

   Zsuzsi
   Felhasználó

   Jaj Pulisz !
   …itt már csak így hívlak :cheer:
   Kapod a hülye utóhatásokat rendesen. Amúgy tornáztatod? …ha igen akkor nem lehet, hogy túlerőltetted? Arra is figyelni kell, nekem volt olyan, hogy annyira jól akartam, hogy sok volt neki és szarabb lett mint volt, ha viszont elsumákoltad akkor meg lehet ezért. Remélem valóban semmi komoly !!!

  • #12312 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   frontok? én lassan jó lennék békának… viccen kívül tud fájni minden ok nélkül

  • #12361 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Hát, az derült ki, hogy a sugár teljesen tönkretette a maradék nyirokcsomókat is :-(. Sajnos nem csak a “gonoszokat” nyírja ki, hanem az egészséges szöveteket is, köztük azokat a megmaradt nyirokcsomókat, amik a műtét után is szépen működtek. Eddig nem volt semmi ödéma a karomon, most fél óra sétálgatás után már látom, hogy vastagodnak az ujjaim is… :-(. Nagyon el vagyok kenődve miatta. Azt mondták, ez nem tud regenerálódni, így élem tovább az életem. Persze sokat lehet rajta javítani és odafigyeléssel kontrollálható, de azért…. :sick:

  • #12365 Zsuzsi

   Zsuzsi
   Felhasználó

   Már megint ez az ezzel együtt kell élni !

   Figyu nekem is dagad ha sétálok, és? … utána lemegy. Amúgy van, hogy virsli ujjakkal ébredek van amikor meg szép sováaanka ;) a kezem, a karom mondjuk mindig dundibb mint a másik… de nem vészes. Eddig még nem sikerült rájönnöm mitől lesz rosszabb. A fáslizás tényleg segít csak baromi macerás. Ne kenődj el, van ennél sokkal szarabb is !!!
   Ez viszonylag karbantartható de dolgozni kell rajta.
   Nnnna ? Sikerült megvígasztalni ??? :P :P :P

  • #12313 csineva

   csineva
   Felhasználó

   Sziasztok Lányok!
   Segítségeteket kérem abban, hogy a nyiroködémáról készített film linkéjét tovább tudjam küldeni az egyik frissen műtött társunknak. Megígértem neki, de sajnos nem találom :(, pedig felrakta ide valamelyikőtök ügyesen.
   Köszi:
   Gabi

5 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások