Tac kemo mellett immunerősítés

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások Tac kemo mellett immunerősítés

1 hozzászólás mutatása
Hozzászólások2
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #14135 Leila

Leila
      Felhasználó

Sziasztok! Édesanyámnál invasív lobuláris carcinomát diagnosztizáltak nyirokmirigy áttétekkel, műtéten, nyirokmirigy blokk eltávolításon túl van, a jövő héten megy az első kemojára. 6 TAC kemot fog kapni, utána sugár, utána hormongyógyszer. Nagyon fél a kemotól (3 üveget fog kapni egy nap), azt szeretném kérdezni az alábbi immunerősitők mehetnek a kemo alatt? Búzafűlé, Noni JUICE, Feketepata-Bokrosgomba kivonat kapszulában, lúgos víz. Kérlek segítsetek a tapasztalataitokkal, mit szedhet a kemo alatt immunerősítőnek, és mikortól,  hogy ne gyengítse a kezelést.

Köszönöm szépen, s minden jót kívánva,

Leila

• #14232 andrea

andrea
      Adminisztrátor

Kedves Leila!

nem tudom mennyi antioxidáns van az általad felsoroltakban, mindenestre én azt tenném, hogy nagyon módjával használnám valamelyiket, és legkevésbé a patakivonatot… akkor már inkább a búzafű pl. de ami e lagjobb lenne neked sztem, hogy eljössz most csütörtökön a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba (ha budapesti vagy), mert pont erről lesz egy előadás, melyet az onkológus osztályvezető Telekes főorvos fog tartani, és ahol lesz mód kérdezni is. nov 5, 17:00.

1 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások