rák , nem rák

Impresszum Fórumok Tünetek, diagnózis rák , nem rák

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  DomiNo 1 év, 1 hónap telt el.

Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15314 DomiNo

  DomiNo
  Felhasználó

  Olyan szörnyűségeket olvastam itt, hogy szinte röstellem magam,hogy nekem az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy rákos voltam/vagyok.

  Biopsziát végeztek, amivel találtak egy 7 mm-es elváltozást. Meszes lerakódásban rákos sejtek voltak. Na, kellőképpen beparáztam én is, mint ahogy az előttem szólók leírják. A haláltól érdekes módon nem féltem, csak nagyon meg voltam sértődve, hogy nekem ilyet mondtak és egyáltalán hozzá nyúltak a mellemhez, bele szúrák a tűt, mintha tűzőgéppel 3x megtűzték volna, még a hangja is borzalom volt.

  Eljött a nap, amikor közölték a rossz hírt. Rákos vagyok!

  Rövidre fogom: megműtöttek

  A kivett szövetet elemezve nem találtak rákos sejtet. Hova lett? Azt mondták, kijött a biopsziával. Fel voltam háborodva. No, nem azért, mert nem voltam rákos, hanem becsapva éreztem magam. Elvették az életemet 2 hónapra , tönkre tették a mellemet,  a semmiért? Még nincs vége: Sugárterápiát és hormonkezelést javasoltak. Ezen még inkább felháborodtam.

  Mindenki az én esetemmel foglalkozott, aki csak egy picit is ért hozzá. Egy neves orvos, aki Angliában híres sebész és Magyarországon szerezte a diplomáját azt mondta, hogy ha ott egy orvos ilyet mond, hogy a biopsziával eltávolították a rákos sejteket, azonnal visszakérik a diplomáját.

  Most tanácstalan vagyok.

  Rákos vagyok/voltam, vagy sem?

  • A témakör módosításra került: 1 év, 1 hónap telt el- DomiNo.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások