Olyan szörnyűségeket olvastam itt, hogy szinte röstellem magam,hogy nekem az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy rákos voltam/vagyok.
Biopsziát végeztek, amivel találtak egy 7 mm-es elváltozást. Meszes lerakódásban rákos sejtek voltak. Na, kellőképpen beparáztam én is, mint ahogy az előttem szólók leírják. A haláltól érdekes módon nem féltem, csak nagyon meg voltam sértődve, hogy nekem ilyet mondtak és egyáltalán hozzá nyúltak a mellemhez, bele szúrák a tűt, mintha tűzőgéppel 3x megtűzték volna, még a hangja is borzalom volt.
Eljött a nap, amikor közölték a rossz hírt. Rákos vagyok!
Rövidre fogom: megműtöttek
A kivett szövetet elemezve nem találtak rákos sejtet. Hova lett? Azt mondták, kijött a biopsziával. Fel voltam háborodva. No, nem azért, mert nem voltam rákos, hanem becsapva éreztem magam. Elvették az életemet 2 hónapra , tönkre tették a mellemet, a semmiért? Még nincs vége: Sugárterápiát és hormonkezelést javasoltak. Ezen még inkább felháborodtam.
Mindenki az én esetemmel foglalkozott, aki csak egy picit is ért hozzá. Egy neves orvos, aki Angliában híres sebész és Magyarországon szerezte a diplomáját azt mondta, hogy ha ott egy orvos ilyet mond, hogy a biopsziával eltávolították a rákos sejteket, azonnal visszakérik a diplomáját.
Most tanácstalan vagyok.
Rákos vagyok/voltam, vagy sem?
-
A témakör módosításra került: 6 years, 11 months telt el-DomiNo.