Mutet utani fizioterapias video

Impresszum Fórumok TEMP Mutet utani fizioterapias video

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10809 Rachel

   Rachel
   Felhasználó

   Ezt a videot az az intezet tette kozre ahol engem mutottek es kemoztak Milanoban.Ezeket a gyakorlatokat,honalji nyirokcsomo eltavolitasanal ajanljak.
   Csovek eltavolitasaig, kb elso 2 het napi egyszer ,minden gyakorlatbol3 at csinalva ,majd az elso hat hetig 3 szor naponta 5 ismetlest. ez csak iranyado,mindenki beszelje meg a dokijaval mielott neki kezdene.

   http://www.ieo.it/it/PER-I-PAZIENTI/Il-paziente-al-centro/Riabilitazione-e-Fisioterapia/

  • #12341 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Szia Rachel, megnéztem a videot. Tök jó lenne érteni, hogy mit mond a fehér köpenyes :-).
   Például, amikor a vizesüveggel súlyzózik, akkor mi a szöveg alatta (ha esetleg meg tudod mondani). Sajnos egy hangot sem értek olaszul :sick: . Nagyon szeretném megerősíteni a műtött oldali karomat..

  • #12342 Rachel

   Rachel
   Felhasználó

   http://www.ieo.it/Documents/Materiale%20infoeducativo/Riabilitazione%20motoria%20dopo%20Dissezione%20Ascllare%20(FIS.DO.4073).pdf

   Belinkeltem a kis konyvet is amit adtak, itt lathatod a feladatok rajzait .
   2 fazisu rehabilitaciot javasolnak: az elso 6 hetben izomnyujtas ( ezen belul az elso ket hetben, ha meg vannak csovek akkor kulonosen ovatosnak kell lennie) , itt ovatosnak kell lenni, lasd a videon a feladtokat az elso reszben , es az azt koveto 4 hetben az izomerosites, lsd a feladatokat a 14.percnel kezdodoen.
   Azt irja, 6 hettel a drenazs csovek eltavolitasa utan, fel literes vizes uveggel kezdve csinald az izomerosito gyakorlatokat 3 szor naponta max 10 es ismetlesekkel feladatonkent. Lehet emelni a sulyt fel literes uveggel kezdve max 1 literes uvegig es minumum 4 hetig meg csinalni kell a tornat.

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások