Műtét után

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Műtét után

1 hozzászólás mutatása
Hozzászólások2
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #15614 Cucuka

   Cucuka
   Felhasználó

   Sziasztok!

   Két hete műtöttek, itthon lábadozom. Eltávolítottak egy részt a bal mellemből, mellbimbót is, és az összes hónalji nyirokcsomót.

   Aggódom, mert nem tudom, normálisak-e ezek a gyógyulási folyamatok, fájdalmak, amiket átélek, ezért kérdeznék ezt-azt:

   – Bal oldalon nem tudom felemelni a karomat, a könyökömet (hajlított karral) csak max vállmagasságig. Mintha le lenne ragasztva…. És fáj a csontom is csuktól vállig. .. Meg a bőrömet alig érzem a felkaromon. Ahol érzem, ott meg fáj, ha hozzáérek. Pl megpróbáltam bekenni testápolóval, de hagytam a fenébe, mert fáj 🙁 Ezek normális tünetek?

   – Nem volt varratszedésem, mert állítólag felszívódó varrattal varrt a sebész. De az egyik végén kilóg valami madzag, ha picit meghúzom (gondoltam kijön magától, de nem) sárga folyadék szivárog. Gondolom genny. Csak február 10-én kell visszamennem. De nagyon nem tetszik ez nekem.

   – A mellem akkora, mintha kétszer akkora lenne, pedig alapból (elvileg) kivettek belőle némi részt. És olyan kemény,, mint a kő. Ez is normális? Nagyon meg van dagadva szerintem.

   Nagyon köszönöm, ha valaki válaszol…

  • #25330 lya123go

   lya123go
   Felhasználó

   It’s hard to think of a more adorable, feminine, and versatile element of hair than face framing layers hairstyles. Whether you have short or long hair, soft or clear, the face framing hairstyles can bring out the best features of almost every face shape. In order to give you some visual inspiration, here are five of the most popular face framing layers hairstyles that decorate your face shape from 2022 to 2023.
   <table width=”588″>
   <tbody>
   <tr>
   <td width=”588″>https://www.nadula.com/blog/the-best-face-framing-layers-to-suit-every-face-shape/</td&gt;
   </tr>
   </tbody>
   </table>

1 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások