Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Mozgás,torna
- This topic has 6 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 10 years, 2 months telt el by andrea.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
adminAdminisztrátorÉn nemrég néhány társammal elkezdtem a Pink R. tornát. Ajánlom mindenkinek. Kifejezetten emlő műtét után javasolt torna,segít a regenerálódásban. :cheer:
-
andreaAdminisztrátorez olyan, mint egy gyógytorna? és megtanítanak olyan gyakorlatokat, amelyeket majd otthon tudtok végezni?
nekem az a legnehezebb, hogy a mindennapok sodrásában szakítsak a sportra kellő időt… -
Andi.kjFelhasználóÉn nem járok tornára, de bringázok. Vagyis majd, ha már összeszedtem magam egy kicsit a sugár után. Mert még nagyon fáradékony vagyok. Bár a hétvégén 26 km-t tekertem, jól ki is fáradtam, de jól esett. És görkorizni szeretnék, de a retro görkorival. Szóval terveim vannak, de majd csak szép lassan egymás után. :silly:
-
adminAdminisztrátorAz torna alapja a pilates.Megtanuljuk a helyes légzést. Nagyon jó kis gyakorlatok vannak. Most kaptunk egy feladatsort,amit otthon is tudunk csinálni. Én most tartok az 5. alkalomnál,és már most érzem hogy ez nagyon jó.Úgy tudom hogy majd készülni fog video a gyakorlatokról,hogy azok is tudják majd használni akiknek nincs lehetőségük hogy részt vegyenek a tornán.Ha majd felkerül az internetre,fogom írni hogy hol található . :cheer:
-
andreaAdminisztrátorDoraniva,
akkor ez nem csak egy „torna”, hanem segít befelé fordulni, magadra figyelni, nem? ez nagyon jól hangzik! milyen jó lenne, ha ez KÖTELEZŐ lenne a műtét után… amit én kaptam a kórházban gyógytorna címen az vicc volt, de legalább kaptam…Andi.kj
hajráááá a bicaj szuper sport, én sokáig nem tudtam, mert annyira támaszkodtam a karommal, hogy fájt. a kemok alatt viszont háttámlás bringával nyomtam, ami sokat segített formában maradni.asszem majdnem mindegy, hogy mit csinál az ember, csak csinálja. kell egy napi rutin, na ez az, ami nálam hiányzik egy ideje, újra ki kell alakítanom…
-
AnnaFelhasználóTöbbször hallom Tőletek, hogy gyógytornára jártok. Ezt magánúton teszitek, vagy felírják? Ha felírják, akkor ki? Az onkológián?
Mert nekem elég nehezen mozog a jobb karom. Lóg is a jobb vállam a műtét óta. Konditerembe járok, futás, combizom gyakorlatok, stb. Nem merem dolgoztatni a karizmaimat, félek, hogy jön a nyiroködéma. Már volt, hogy nyirokmasszőrhöz kellett mennem az István kórházba. Nagyon fáradékony is a jobb karom. -
andreaAdminisztrátorAnna, mindenképp kérd az onkológusodat. ez a betegség mellékhatása, kell, hogy legyen nekik gyógytornászuk, akihez tudsz menni.
a karodat pedig – hacsak nincs tényleg kontraindikációja -jó lenne tornáztatni, és használni, szép lassan edzeni, hogy újra terhelhető legyen, ill, hogy a mozgásterjedelmed javuljon
a spéci torna biztos jó! nézd meg a neten a pink ribbon tornát, speciálisan erre találták ki. de ezen felül nyaggasd csak a dokidat, neki ez a feladata.
-
-
SzerzőBejegyzés
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Nincs kapcsolódó tartalom.