mit sportoljak kezelesek utan

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! mit sportoljak kezelesek utan

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #14764 Rachel

Rachel
      Felhasználó

Sziasztok,

Tanacstalan vagyok ,milyen sportot lehet uzni (kemo+sugar+mutet honalji ny.csomo eltavolitasos) utan.Felek csak ugy lemenni egy terembe es elkezdeni kardiozni.Egy atlag szemelyedzo sem tudna igazan mitblehet es mit nem. Vkinek tapaztalata?Esetleg ismer szemelyiedzot akinek ilyen paciensekkel van tapasztalata? Koszi

Edit

• #14795 olgicsq

olgicsq
      Felhasználó

Szia Edit,

Innen többen jártak az Alice tornára, nem tudom az tart-e még, egy gyógytornász hölgy tartotta kifejezetten  emlőműtötteknek az Uzsokiban.

Tornáról itt is találsz infót: http://www.emlorakalapitvany.eoldal.hu/cikkek/testmozgas/amazon-torna—emlomutottek-szamara.html

Olvastam valahol a Pink Ribbon programról is, ami szintén inkább torna, mint edzés.

Tornagyakorlatokat különben a youtube-on is találsz, angolul többet persze.

Mielőtt belevágsz, szerintem érdemes egy gyógytornásszal átbeszélni, hogy mire kell különösen vigyáznod.

• #14833 andrea

andrea
      Adminisztrátor

sziasztok!

az Alice-Program remélhetően hamarosan újraindul, melyet nagyon ajánlunk. Profi gyógytornász tartja (Bátori Szilvia), akinek hatalmas rutinja van, ez egy komplex kezelés, testi-lelki javulást eredményez. Megfelelő szaktudása biztosítja, hogy ne történjen semmi szakszerűtlen. Sajnos a nyirokcsomók eltávolításával nagyon oda kell figyelni, hogy a nyirokerek tovább ne sérüljenek, és ennek a jeleit is hamar kell észrevenni, ill. kezelni.

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások