Mennyi idő alatt tűnik el a kék festék a bőr alól?

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások Mennyi idő alatt tűnik el a kék festék a bőr alól?

4 hozzászólás mutatása
Hozzászólások5
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10784 Pulisz

Pulisz
      Felhasználó

Sziasztok,
      nálatok mennyi idő alatt tűnt el a kék festék, amelyet az őrszem nyirokcsomó megtalálásához alkalmaznak? Nekem 6 hete volt a műtét, de még mindig látszik a bőröm alatt a kék (vagyis zöldes) színű festék. Ez normális? Tudtok nekem saját tapasztalatokat mondani?
      Köszi

• #11668 andrea

andrea
      Adminisztrátor

én úgy tudtam, hogy sokáig megszínezi a bőrt, de az alkalmazási előiratban megnéztem, és ott 24-48 órát ír.
      de emlékszem, hogy nekem is mondta a doki, hogy akkor használja, ha az izotóp nem lesz elég, de végül elég lett, egyértelműen megjelölte. így aztán saját tapasztalatom nincs.

• #11686 Pulisz

Pulisz
      Felhasználó

Szia Andi,

nagyon köszönöm, hogy utána néztél. Sok helyen, sokféle módon próbáltam keresni, de sehol sem találtam rá vonatkozóan semmiféle választ. Ha pár napon belül el kellene tűnnie, akkor nem értem, hogy miért van még mindig ott a mellbimbóm alatt :( . Lehet, hogy valahogy rossz helyre került? Van ilyen vajon?
      A sebész dokihoz csak hónap közepén kell mennem újra kontrollra, addig nincs is kitől megtudakolni. Bár voltam most januárban 2 alkalommal is nála és nem mondta, hogy ez nem normális, márpedig látnia kellett, hogy ott van. Szóval olyan tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatosan…. :-(

• #11687 andrea

andrea
      Adminisztrátor

elolvastam 1-2 cikket az irodalomban, sajnos hónapokig is eltarthat, míg eltűnik :( de legalább nem jelent semmi rosszat…

• #11693 Pulisz

Pulisz
      Felhasználó

Ez már jó hír. Köszönöm. Kicsit megnyugodtam. Lényeg, hogy egyszer csak eltűnik majd. Szuper, hogy megtalálod,hol kell utána nézni. Bárhol kerestem, semmi nyomát nem leltem erről szóló írásnak. Kínomban külföldi hasonló fórumokon is feltettem a kérdést, de senki sem tudott okosságot válaszolni, csak találgatások voltak. Még egyszer nagyon köszönöm. Egy igazi Tündér vagy :P

4 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások