közvetlenül műtét előtt…

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! közvetlenül műtét előtt…

0 hozzászólás mutatása
Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10786 Atima

   Atima
   Felhasználó

   Sziasztok csajok!

   Már nagyon régóta akarok írni nektek, már csak azért is, hogy megköszönjem a hozzászólásokat Szollár doktorral kapcsolatban, de zsúfolt heteim voltak, sajnos csak most jutottam el ide hozzátok… Bocsi! :S

   Szóval. Anyukámat most kedden (febr. 17-én) műtik. Van egy 8-9 mm-es rosszindulatú csomója a bal cicijében, de hál’ istennek a nyirokcsomókban UH-on nem láttak semmit. :) Oké, hogy kiveszik a csomót, meg a legközelebbi nyirokcsomót, és állítólag még menet közben megnézik szövettanilag, hogy elég-e ennyit kikanyarítani, vagy menjenek-e tovább. Utána meg lesz sugár, illetve majd a szövettan megmondja, hogy mi még. Kb. ennyit tudunk.

   Légyszi segítsetek egy kicsit gyakorlati tanácsokkal hogy mire, hogyan készüljünk? Mit fog érezni, mi fog fájni, mit csináljon, mit ne csináljon, mit vigyen magával, hogy jobb legyen? Én mit tudok neki segíteni? Az evidens, hogy ott akarok lenni, ott is leszek, ha az influenzajárvány nem tesz keresztbe, de biztos vannak praktikák, amikkel jó lenne készülni! Anyukám csak akkor volt kórházban, amikor megszült bennünket (ötünket!), én meg csak akkor, mikor az én kettőmet, úgyhogy tök tapasztalatlanok vagyunk, légyszi segítsetek!

   Köszönöm a válaszokat előre is! (de azért majd igyexem utólag is ;) )

   Mindenkinek szép, napsütéses hétvégét!
   Atima

0 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások