kemo előtt…segitsetek

Impresszum Fórumok TEMP kemo előtt…segitsetek

4 hozzászólás mutatása
Hozzászólások5
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10804 gyorgyi46

gyorgyi46
      Felhasználó

Sziasztok mindenkinek!!olvasom a forumot ès azt èrzem erőt ad,erősebbnek èrzem magam ,hogy szembenèzzek ezzel a „döggel”. Mellràk Grad3,her2 pozitiv,nyirok mikrometasztàzik. Szeretnèm kèrdezni ,tudtok nekem segiteni egy jo ès embersèges onkologust az OOI.ben? Nagyon sürgős lenne…tudna valaki segiteni lànyok..Nagyon köszönöm ha valaki segitene..puszilok mindenkit

• #12307 andrea

andrea
      Adminisztrátor

kedves Györgyi!
      egy onkológus főorvosnő jutott eszembe, Dr. Bittner Nóra, aki az egyik ambulanciát vezeti ott. de nem tudom mi a rend, és még név szerint sem ismerem az onkológusokat, azért, ha megteszed, hogy leírod a választásod, nekünk is plusz tapasztalat.
      mindent bele, és örülünk, ha segít a fórum, gyere dumálni :D

• #12309 gyorgyi46

gyorgyi46
      Felhasználó

Nagyon köszönöm …megprobàlom holnap elèrni. Egy mâsik korhàzba jàrok onkologushoz de nagyon bizom benne.Annyi baki törtènt a műtètem körül(persze nem az ő hibàja)hogy az egèsz intèzetben nem nagyon hiszek…Megkèrdezhetem mièrt volt 2 műtèted? Most hogy vagy? Rendben vagy màr?Nem tudom földolgozni az egèszet..iszonyatos gondolataim vannak…Ti is igy voltatok..??nem talàlom helyem..csak mennem kell mindig…őrület

• #12310 andrea

andrea
      Adminisztrátor

Kedves Györgyi!
      Ha bízol az orvosodban ne váltsd le szerintem! az a legfontosabb, hogy az onkológusodban bízol, ő a menedzsered…
      nekem azért volt 2 műtét, mert az első műtét után a szövettanon derült ki, hogy a nyirokcsomóban már van áttét, ezért egy második műtét során vették ki a nyirokcsomókat, azt a részt nehezen viseltem…
      rossz gondolatok sokunkban vannak, mondjuk személy szerint nekem elég kevés, főleg már most, de mindig előjön. ez természetes.
      ha meg tudod oldani, látogass el személyesen a betegklubunkba augusztus 6-án lesz a bajcsy kórházban, adunk róla pontosabb infót később, de aug. 6, 17:00 óra, és egy biztos, pozitív energiákkal fogsz hazamenni!!! támogató, jó fej kis csapattal fogsz találkozni ;)
      de addig is bármilyen félelmedet megoszthatod itt, igyekszünk rá válaszolni! tarts ki!
      elkezdődtek már a kezeléseid, vagy hol tartasz?

• #12308 gyorgyi46

gyorgyi46
      Felhasználó

Szia Andrea!
      Köszönöm a vàlaszod..nagyon aranyos vagy..
      Mikrometasztàzis nekem is csak a műtèt utàn 3 hèttel derült ki..mert a műtèt alatt a gyorsfagyasztàsnàl mèg daganatmentes volt…de azt mondta az onkologus nem kell ez miatt axillaris blocdisectiot csinàlni…pedig a sebèsz akarta…hàt ott àlltam(ültem)beleszolàsom nem volt..Most csinàlnak egy CT aztàn ha annak meglesz az eredmènye akkor kezdi el a 4 kemot..Herceptinnel együtt aztàn sugàr..majd hormon..egyenlőre ennyi..Debrecent mèg megprobàlom azèrt

4 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások