Sziasztok!
Ma sugártervezésen jártam. Egy CT vizsgálatot csináltak, majd közölték velem, hogy rám szeretnék tetoválni azokat a jeleket (kereszteket és pöttyöket a mellemre), amelyek kellenek majd a célzáshoz Én ezt visszautasítottam, erre azt mondták nekem, hogy így sokkal rosszabbul járok, mert állandóan lekopik amit tintával rám rajzolnak és az azt eredményezi, hogy majd órákat kell várakoznom, míg újra megrajzolják és stb. A múlt héten, mikor az első vizsgálaton voltam, a dokival éppen azt (is) egyeztettem, hogy miként tudom majd a munkaidővel összeegyeztetni . Akkor ő azt mondta, majd megoldjuk. Konkrétan ma viszont láttam a „sértődöttséget” az asszisztensek arcán, amiért én ezt nem vállaltam be. Feltételezem, ez az ő munkájukat megkönnyítené, de én annyira ellene vagyok a tetkónak (még akkor is, ha ez a tetkó egészen másról szól), hogy egyszerűen képtelen lennék feldolgozni, ha még meg is jelölnének. :woohoo: .Szóval nem tudom, jól tettem -e és emiatt tényleg kellemetlenségekben lesz -e részem. Akinek van ilyen jellegű tapasztalata, lécci ossza meg velem. Köszi előre is.