jégsapka

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10766 lepke36

lepke36
      Felhasználó

Sziasztok!
      Eszter vagyok és 36 éves. Szeptember 23-án vették le a jobb mellemet, és még a szövettan eredménye nem jött meg. De már a műtét előtt mondták, hogy kemoterápiát fogok kapni. Ezért is érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata a jégsapkával kapcsolatban. És ha van valakinek jégsapkája, azt hogyan szerezte be, mert én eddig semmilyen gyógyászati segédeszköz boltban nem találtam.
      Köszönöm :)

• #11014 andrea

andrea
      Adminisztrátor

Kedves Eszter!
      elöljáróban: 35 évesen kaptam a kemót, és a nagylányom eszter :) és volt jégsapkám az első két kemón ;) nekem az onkológus adta, bár bevallom, én ódzkodtam tőle, mert nem hittem benne, hogy valamit is használhat. de, ha az orvos mondja…. ;)
      úgy képzeld el, mintha egy nagy búrát raknának a fejedre (mint, amit a fodrászatban látsz), ami tele van jégakuval. elég vicces. és kicsit furcsa volt, mert gondolom nem áll a jégsapka hegyekben az osztályokon, szóval a tizenvalahány fős teremben csak az én fejem volt ilyen bigyó… ettől függetlenül a 14. napon csomókban hullott a hajam. a 2. kemónál meg a fülemet nem takarták le, és konkrétan lefagyott. rendesen fagyási sérülésem volt… akkor nem mertem szólni, azt gondoltam, csak egy kicsit hideg, kibírom. hát végülis kibírtam….
      a hajam kihullott, de pár szál maradt. ezer százalékig biztos vagyok abban, hogy nem a jégsapka miatt.
      a kemó az osztódó sejtekre hat a legjobban, ez nem függ a hidegtől sztem.
      inkább nézz szét a kendő piacon, vagy, ha neked bejön a parókaboltban…. szóval inkább készült fel a haj elvesztésére, aztán legfeljebb mázlista vagy ;)

• #11024 FB

FB
      Felhasználó

nekem a prókásnál, ahol árulnak is ilyet, mondták, hogy ne vegyek, mert attl még kihullik, és könnyen megfázhat a fej tőle
      valahogy úgy magyarázták, hogy a kemo amit hőt generál az a fejen jön ki, tehát ha nem tud távozni csak rosszabb lesz nekem, és én elhiszem mert emlékszem állandóan égett az agyam :)
      amúgy én nagyon szép és kényelmes kendőket tervezek ám ha kell :) most készül az őszi kollekcióm :)

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások