HER2 pozitív

Impresszum Fórumok Tünetek, diagnózis HER2 pozitív

23 hozzászólás mutatása
Hozzászólások25
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10742 Kormica

Kormica
      Felhasználó

A daganat HER2 pozitív szövettani eredménye.
      Mit jelent ez? Jó hír? Rossz hír?

• #10880 andrea

andrea
      Adminisztrátor

Kormica,
      a diagnózisok, szövettani lelet értékelésénél megtalálod:
      http://mellrakforum.hu/index.php/diagnozis/szovettani-lelet-ertekelese

abból a szempontból rossz hír, hogy a her2 pozitivitás a prognózisnak nem kedvez, viszont van célzott kezelése, a herceptin. ha van még kérdésed, szólj!

• #10882 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Az enyém hormonérzékeny, de szerencsére HER2 negatív. Így is a mérsékelt prognózisú II-be tartozom…. :( Nem sok kellett, hogy a rosszba soroljanak, de szerencsére még sem ott vagyok. :woohoo:

• #10896 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Szia!
      Örülök,hogy megtaláltalak :). Együtt jártunk sugárra.Így már biztosan emlékszel rám,Erika vagyok.Ha jól emlékszem szeptemberben lesz a plasztikád , gondolom már izgulsz és nagyon várod :). Az én hajam már szép nagy és göndör. Tök véletlenül találtam meg ezt a honlapot. Én már túl vagyok a plasztikán is és nagyon szép lett. Drukkolok Neked. Erika

• #10975 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Szia ! Most vettem észre,hogy nem Andinak írtam :) Bocsi
      Még most ismerkedem ezzel az oldallal.

• #10976 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Szia Erika!
      De örülök neked! :-) Kicsit tolódik a plasztika, mert produkálnom kell egy-két negatív leletet. :-) De most szeptemberben lesz a konzultáció. :-) És a leleteim negatívok szerencsére, de van még hátra eg-két vizsgálat.
      Mesélj, szépen megcsinálta a cicidet? Milyen volt? Hány napot voltál kórházban? De legfőképpen arról, hogy hogy vagy???

• #10977 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Erika! Fent vagy már a FB-n???

• #10979 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

igen

• #10981 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Nehézkesen megy ez még. A Facebookra nem mentem vissza. A telefon számom 06704200254 :)

• #10982 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

El is mentettem a telefonomba :-) Az enyém: 20/5890669

• #10978 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Nagyon szép lett. kettő napot voltam bent,minden flottul ment . Andi, ez a pasi imádni való :) Milyen vizsgálat van még hátra? Én jól vagyok csak ezek a hőhullámok ne lennének, Na meg a kontrolltól vagyok feszült. Szeptemberben megyek . A varrat szedés fájt egy kicsit de mi ez ahhoz képest amin keresztül mentünk. Ja és e lne felejtsem említeni,hogy nagyon feledékeny vagyok,szerintem ezt a hormon gyógyszer miatt van.. Te hogy vagy?

• #10983 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Sokszor eszembe jutottál csak nem váltottunk számot és nem tudtalak elérni, de már elmentettem én is.

• #10984 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Igazából cici uh, mellkas rtg, hasi uh, és cici mr vizsgálatokat kért. Már csak az MR van hátra. A többi negatív. MR csak novemberben lesz, de azt mondta, hogyha ezen kívül minden más negatív akkor belevágunk. Nem tudom mennyire emlékszel, de nekem csak az MR mutatta ki a dögöt, de az is csak nagyon halványan…..semmi más nem látta, sem mammo, sem uh, sem biopszia…úgyhogy attól tartok egy kicsit…
      Örülök, hogy te már túl vagy rajta. :-) Neked nem kellettek ilyen vizsgálatok? Te nagyon hamar túl lettél rajta, kicsit irigykedek is :D
      Én egész jól bírom…nem igazán visel meg, kicsit hőhullámozok, de nem vészes.:-)

• #10980 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Sokat nőtt a hajad neked is? A hajad színe? Te,hogy bírod a gyógyszert?

• #10986 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Hát nem olyan ütemben nő mint szeretném, de azért nem panaszkodom. A színe szürke és ezüstös keveréke. Így egy kis szőke melírt rakattam bele. :-)

A gyógyszerrel nincs gondom, nem okoz különösebb panaszt. Szerencsére.

Te hajad hogy van?:-)

• #10987 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

A profil képemet kicseréltem, hogy meg tudjam mutatni a hajam…remélem azért látszik. :-)

• #10985 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Emlékszel mi nagyon hasonlóak voltunk és mégis más,, Tőlem csak mellkas röntgent kért mert mammográfiára már elő vagyok jegyezve novemberre. Ne izgulj minden rendben lesz. :) nyáron mikor kontrollra mentem hozzá,megkérdeztem,h mikor csinálná meg és két héten belül július 2-án meg is műtött. Nagyon meglepődtem. Mivel 45 év alatt vagy ezért kell ultrahang, más még a mell szerkezete a te korodban. Néha úgy érzem hogy csak egy rossz álom volt az egész.,De amikor megyek ellenőrzésre tele vagyok félelemmel.

• #10988 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

nagyon jóóóóóóóóóóóó . Szép vagy. Nekem nagyon gyorsan nőtt és a színe is vissza jött. Csak nincs képem,majd holnap csinálok egyet és felrakom

• #10990 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

A kontrolloktól én is nagyon parázok…mindig. Most megyek 10-én az onkomókushoz. 23-án mag a Mátraihoz, remélem időpontot is ad már. Jó lenne már túl lenni rajta. Már egyszintbe lehetnének a cicijeim. :-)

A képet meg nagyon várom, kiváncsi vagyok nagyon. :-)

• #10989 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

légy szíves szóljál mikor lesz a plasztikád mert beugranék hozzád egy percre . Jó éjszakát.

• #14274 Erzso5801

Erzso5801
        Felhasználó

Sziasztok! én új vagyok itt mindenek előtte állok, mondjátok el legyeztek szívessek hogy a műtét után mennyi a felgyogyulási idő ? meddig kell utókezelésre járni vagy gondolom ez mindenkinek más, én még dolgozom 57 éves vagyok és nagyon szeretném ha nem veszíteném el a munkámat mivel egyedül álló vagyok ,így az előttem lló hegyet is egyedül kell meg másznom,de bízom benne hogy lejutok a másik oldalra és minden megy tovább a maga síkjában !!! Lehet e kérni a műtéttel egy időben kérni a mell korrekciót vagy nem érdemes ??? és ha később csinálják akkor mindkettőt csinálják vagy csak kreálnak valamit a levágott vagy csonkolt helyére?? mikor kezdödik el a hajhullás ,fogyás ,nagyon köszönöm ha szántok rám időt és elmondjátok saját történeteket, Ti is így be voltatok parázva mint én most ???

• #10992 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Mindenképpen szólok….jó volna találkozni!:-)

Jó éjszakát neked is!

• #10991 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
      Felhasználó

Andi olyan cicid lesz,hogy azt el sem hiszed. Szebb lesz mint új korában. :)

• #10993 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Úgy legyen :-)

• #10881 emgab

emgab
      Felhasználó

Sziasztok!

Nekem is pozitív a Her2. Nem kicsit. Most kezdődnek a herceptin kezeléshez az ellenőrző vizsgálatok. Nem mondom, hogy nincs zabszem, de bizakodom. Szimpatikus orvos kezében vagyok, mindent elkövetek, hogy meggyógyuljak.
      Nem olvasok statisztikákat, mert megrémítenek és kerülöm a nem biztató, támogató történeteket, mert félelmet keltenek.
      Bízom a szervezetemben és a kitartásomban tudomásul véve, hogy bármi megtörténhet.

Gabi

23 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások