Hangulatingadozás

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Hangulatingadozás

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólások3
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10745 Anna

Anna
      Felhasználó

Jó, hogy elég sokat beszélgetek Veletek, lányok. Mert már el voltam keseredve. Az állandó hangulatingadozásom miatt, már borderline személyiségzavarra gyanakodtam. Csak azt nem értettem, hogy hogyan kezdődhet 56 éves koromban. Akkor eddig hol volt? Most megnyugodtam, nem vagyok bordi. Hol sírok, hol elküldöm a menyemet jobb helyre. Valahogy meg kell tanulnom kezelni az indulataimat. Ilyen még sose volt velem, én voltam a türelem mintaképe….

• #10891 Andi.kj

Andi.kj
      Felhasználó

Nekem sajnos eddig is voltak hangulatingadozásaim alapból…. úgyhogy ez nem újdonság a családnak. :whistle: De most egy kicsit fokozottabb. Vannak tábláink, amiket a férjem rak ki a szobánk ajtajára…. a gyerekeknek. :blink: Omlásveszély, zártosztály, stb. Attól függ, hogy milyen állapotban vagyok. 👿

• #10892 andrea

andrea
      Adminisztrátor

omlásveszély nagyon jó :))) addig jó, amíg lehet viccet csinálni belőle
      bevallom, nekem már ritkábban megy ez :( és az is megijeszt, hogy ne legyek ijesztő a csajoknak. azért én sem örülnék, ha anyukám sokszor lenne szomorú/ideges/hervadt, több jelzőt nem írok, mert még belelendülök …

viszint az mindenképpen segít, hogy nem ÉN vagyok hülye, buta stb, hanem ez a gyógyszer MELLÉKHATÁSA. és, amikor már nem kell a gyogyó, akkor mi lesz, azt nem tudom, jó lenne, ha írna valaki olyan is, aki már túl van rajta!

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.