Impresszum › Fórumok › Terápia, mellékhatások › Hajhullás
- This topic has 9 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 8 years, 6 months telt el by Nandi.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
LeilaFelhasználóSziasztok!
Mint várható volt Édesanyámnak az első TAC kemo után kihullott a haja, azt szeretném megtudni a felírt paróka receptet Budapesten hol lehet beváltani? Köszönöm szépen előre is a válaszokat, minden jót kívánok!
Leila
- A témakör módosításra került: 9 years, 1 months telt el-Leila.
-
olgicsqFelhasználóSzia, én a hair clubnál váltottam ki, van üzletük a Váci utcában, a Kékgolyóban és az Erzsébet körúton is: http://www.hair-club.hu/
Egyébként jellemzően szokott az onkológiák környékén lenni parókabolt, van az Uzsokiban is pl.
-
LeilaFelhasználóKöszönöm! Szerintem az Erzsébet körúton megnézük…
-
andreaAdminisztrátormég a karolina úti parókaboltot tudom ajánlani, sokan dícsérik
-
DaisydaisyFelhasználóSziasztok erdeklodnek hogy akinek volt/van AC kemoja mikorra varhato hogy kihullik a haj? Nekem ket hete volt az elso kezeles es eddig szerencsere egyaltalan nem hullik a hajam bar biztos ki fog hullani hamarosan. Koszi, Daisy
-
andreaAdminisztrátorszia Daisy,
mi történt, ha megkérdezhetem? a legtöbben, akinek kihullott, napra 14. napot jelölte meg… hátha javítod a statisztikát 😉
-
DaisydaisyFelhasználóSzia Andrea, hát nem javítottam sajna. Pontosan a 14. napon kihullott szinte egy este alatt. Maradt pár szál de azt leborotváltam. Azóta sincs hajam. Már végigcsináltam 3 hónap AC-t most épp a Taxolt nyomom még 11 hét van vissza. A hajhullásnak az a legbiztosabb jele, hogy brutál módon elkezd fájni a fejbőr azon a napon mikor kihullik a haj. Nekem előtte semmi jele nem volt. Aztán aznap úgy fájt a fejbőröm, hogy attól is sírni tudtam volna amikor a szél megfújta a hajam…
Parókát nem vettem azóta sem én kendőt hordok és nagyon szeretem. Változatos 🙂
Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok aki ezen megy keresztül és ölelés!!
Daisy
-
andreaAdminisztrátorköszi azért, hogy elmondtad! én is kendős voltam 😉 most pont jó ebben a melegben… és menő is! legalábbis én jártam úgy, hogy megdícsértek milyen jól nézek ki, akik nem tudták miért van rajtam 😀
-
-
DaisydaisyFelhasználó🙂 tolem megkerdeztek mar hogy zsido vagyok e 🙂 pont kocogasbol jottem haza edzoszerko es kendo.. nem nagyon hittek el, hogy kemo miatt hordok kendot ;D
Itt sajna nincs meleg meg mindig nem megy 7-8 fok fole a homerseklet (Irorszag) de epp a heten beujitottam egy vastagabb kendot ami sal is egyben az jo meleg. Az erdekesseg viszont hogy elkezdett noni a hajam. A masodik Taxolon vagyok tul es ugy nezek ki mint a naposcsibe 🙂 Nem tudom igazabol, hogy jo otlet e hagyni noni vagy addig borotvaljam le mig a Taxol veget nem er es utana legyen egeszseges uj hajam… Van valakinek ilyen tapasztalata?
-
NandiFelhasználósziasztok, a 2. taxotere után nekem is elkezdett nőni a hajam.. én hagytam.. Már zúl vagyok a 3 FEC és 3 Tax kezelésen, és a műtéten (emlőeltávolítás + 16 nyirokcsomó). A hajam kb. 1 cm-es és egészséges. A te hajaddal mi a helyzet? A szemöldököm is nagyon megkopott, most lassan nő vissza, de a szempillám nő a leglassabban.. Ezzel kapcsoltaban nektek van tapasztalatotok?
-
-
SzerzőBejegyzés
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Nincs kapcsolódó tartalom.