Dr. Szollár András

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! Dr. Szollár András

5 hozzászólás mutatása
Hozzászólások6
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10782 Atima

   Atima
   Felhasználó

   Sziasztok!

   Légyszi segítsetek!
   Édesanyámnak rosszindulatú csomót találtak a mellében, műteni kell, de legalább 1 hónap a várólista, még csak ennyit tudunk. Az orvosa dr. Szollár András (Orsz. Onk. Intézet), de vele személyesen még csak futólag találkozott anyukám. Valaki tud róla véleményt mondani? Jó orvos? Szóba áll normálisan a betegeivel? (A biopsziát végző doktornő szörnyen bunkó volt.) Szóval váltsunk orvost vagy maradjunk?
   És egyátalán van rá mód, hogy hamarabb meglegyen ez a műtét? Más kórházban vagy más orvosnál vagy fizetni kell valahol valakinek pl. maszek rendelésen vagy mittudomén, légyszi adjatok tippeket!

   Előre is köszi!
   Atima

  • #11639 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Szia Atima,
   sajnos nem tudom mennyire „átjárhatóak ” a kórházak. Engem most műtöttek a Sote I. sebészeten, sajnos ugyanilyen okkal.
   Dr. Molnár Béla az orvosom. Kb. másfél hétre kaptam a műtéti időpontot az első találkozástól. Egyszerűen fel kell hívni telefonon, ekkor megmondja mikor menj be hozzá. A biopszia eredménye mindenképpen kell neki, illetve jó, ha onkoteam műtéti javaslattal megy édesanyád, hiszen sok esetben nem a műtét az első „kezelés”. Nekem az onkoteam döntött úgy, hogy első legyen a műtét.
   Bìzom benne, hogy minden a lehető legjobban sikerül és édesanyád hamarosan meggyógyul. Kívánok minden jót.

  • #11640 gerika

   gerika
   Felhasználó

   Szia Atima! Én most pénteken jöttem haza a kékgolyó utcai onkológiáról, ahol Szollár doktor úr műtött. Szerintem nagyon kedves, a futólagos beszélgetésnek valószínűleg az lehet az oka, hogy rengeteg a beteg, és ezért állandó rohanásban van. De amikor oda kerül a sor, hogy műti mindent el fog mondani. Én először november közepén voltam Nála, és most január 6.-án műtött. Én csak azt tudom ajánlani, ha tehetitek, maradjatok Nála, mert a kórházban is azt hallottam Róla, hogy kitűnő szakember, és nekem is ez a tapasztalatom. Addig pedig ki kell használni az időt és Édesanyád szedjen minél több vitamint, és egyen sok zöldséget, gyümölcsöt. Persze a sürgősség függ a rák típusától, és nagyságától is, de szerintem Szollár doktor sem várakoztatná, ha annyira előrehaladott lenne.

  • #11643 Nati

   Nati
   Felhasználó

   Szia,
   Engem is a Dr. Szollár mütőtt november 5.-én, Szerintem jó kezekben van az anyukád, maradjatok ennél a dokinál.
   kitartás
   N

  • #11645 mestergomi

   mestergomi
   Felhasználó

   Szia!
   Engem is Dr Szollar mutott jan 6.an!
   Le a kalappal elotte!
   Nagyon megnyugtato dokibacsi,es kituno szakember!

  • #11641 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   épp írni akartam, h csak jókat hallottam róla, bár személyesen nem ismerem… biztos, hogy szakmailag is tökéletes választás. az egy hónap nem is rossz, mire máshol végigfuttatod a dolgokat kb ugyanennyire jössz ki. én is azt gondolom, hogy érdemben egy hét ide v oda nem jelent semmit, a sebészek is ezt szokták mondani, h általában ezek a dagantok nem a leggyorsabban növő fajták (ezt a szövettani értékek azért nagyjából mutatják), és , ha szükséges lenne, biztos, h megoldanák. maszek alapon én biztos nem mennék, de nem tudom, h egyáltalán lehetséges-e mellműtét daganat miatt. arról nem is beszélve, h piszok drága.
   de megértem, emlékszem, hogy mennyire utáltam a várakozást, amikor még bennem volt…. és mekkora eufria volt megszabadulni attól a dögtől!!
   tarts ki, tartsatok ki!!! jó kezekben vagytok!

5 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások