Impresszum › Fórumok › SOS kérdésem van! › Dr. Szollár András
- This topic has 5 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 9 years, 8 months telt el by mestergomi.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
AtimaFelhasználóSziasztok!
Légyszi segítsetek!
Édesanyámnak rosszindulatú csomót találtak a mellében, műteni kell, de legalább 1 hónap a várólista, még csak ennyit tudunk. Az orvosa dr. Szollár András (Orsz. Onk. Intézet), de vele személyesen még csak futólag találkozott anyukám. Valaki tud róla véleményt mondani? Jó orvos? Szóba áll normálisan a betegeivel? (A biopsziát végző doktornő szörnyen bunkó volt.) Szóval váltsunk orvost vagy maradjunk?
És egyátalán van rá mód, hogy hamarabb meglegyen ez a műtét? Más kórházban vagy más orvosnál vagy fizetni kell valahol valakinek pl. maszek rendelésen vagy mittudomén, légyszi adjatok tippeket!Előre is köszi!
Atima -
PuliszFelhasználóSzia Atima,
sajnos nem tudom mennyire „átjárhatóak ” a kórházak. Engem most műtöttek a Sote I. sebészeten, sajnos ugyanilyen okkal.
Dr. Molnár Béla az orvosom. Kb. másfél hétre kaptam a műtéti időpontot az első találkozástól. Egyszerűen fel kell hívni telefonon, ekkor megmondja mikor menj be hozzá. A biopszia eredménye mindenképpen kell neki, illetve jó, ha onkoteam műtéti javaslattal megy édesanyád, hiszen sok esetben nem a műtét az első „kezelés”. Nekem az onkoteam döntött úgy, hogy első legyen a műtét.
Bìzom benne, hogy minden a lehető legjobban sikerül és édesanyád hamarosan meggyógyul. Kívánok minden jót. -
gerikaFelhasználóSzia Atima! Én most pénteken jöttem haza a kékgolyó utcai onkológiáról, ahol Szollár doktor úr műtött. Szerintem nagyon kedves, a futólagos beszélgetésnek valószínűleg az lehet az oka, hogy rengeteg a beteg, és ezért állandó rohanásban van. De amikor oda kerül a sor, hogy műti mindent el fog mondani. Én először november közepén voltam Nála, és most január 6.-án műtött. Én csak azt tudom ajánlani, ha tehetitek, maradjatok Nála, mert a kórházban is azt hallottam Róla, hogy kitűnő szakember, és nekem is ez a tapasztalatom. Addig pedig ki kell használni az időt és Édesanyád szedjen minél több vitamint, és egyen sok zöldséget, gyümölcsöt. Persze a sürgősség függ a rák típusától, és nagyságától is, de szerintem Szollár doktor sem várakoztatná, ha annyira előrehaladott lenne.
-
NatiFelhasználóSzia,
Engem is a Dr. Szollár mütőtt november 5.-én, Szerintem jó kezekben van az anyukád, maradjatok ennél a dokinál.
kitartás
N -
mestergomiFelhasználóSzia!
Engem is Dr Szollar mutott jan 6.an!
Le a kalappal elotte!
Nagyon megnyugtato dokibacsi,es kituno szakember! -
andreaAdminisztrátorépp írni akartam, h csak jókat hallottam róla, bár személyesen nem ismerem… biztos, hogy szakmailag is tökéletes választás. az egy hónap nem is rossz, mire máshol végigfuttatod a dolgokat kb ugyanennyire jössz ki. én is azt gondolom, hogy érdemben egy hét ide v oda nem jelent semmit, a sebészek is ezt szokták mondani, h általában ezek a dagantok nem a leggyorsabban növő fajták (ezt a szövettani értékek azért nagyjából mutatják), és , ha szükséges lenne, biztos, h megoldanák. maszek alapon én biztos nem mennék, de nem tudom, h egyáltalán lehetséges-e mellműtét daganat miatt. arról nem is beszélve, h piszok drága.
de megértem, emlékszem, hogy mennyire utáltam a várakozást, amikor még bennem volt…. és mekkora eufria volt megszabadulni attól a dögtől!!
tarts ki, tartsatok ki!!! jó kezekben vagytok!
-
-
SzerzőBejegyzés
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Nincs kapcsolódó tartalom.