Dr. Szollár András

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! Dr. Szollár András

Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 6 résztvevő. Utolsó frissítés:  mestergomi 4 éve telt el.

Hozzászólások6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10782 Atima

  Atima
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Légyszi segítsetek!
  Édesanyámnak rosszindulatú csomót találtak a mellében, műteni kell, de legalább 1 hónap a várólista, még csak ennyit tudunk. Az orvosa dr. Szollár András (Orsz. Onk. Intézet), de vele személyesen még csak futólag találkozott anyukám. Valaki tud róla véleményt mondani? Jó orvos? Szóba áll normálisan a betegeivel? (A biopsziát végző doktornő szörnyen bunkó volt.) Szóval váltsunk orvost vagy maradjunk?
  És egyátalán van rá mód, hogy hamarabb meglegyen ez a műtét? Más kórházban vagy más orvosnál vagy fizetni kell valahol valakinek pl. maszek rendelésen vagy mittudomén, légyszi adjatok tippeket!

  Előre is köszi!
  Atima

 • #11639 Pulisz

  Pulisz
  Felhasználó

  Szia Atima,
  sajnos nem tudom mennyire “átjárhatóak ” a kórházak. Engem most műtöttek a Sote I. sebészeten, sajnos ugyanilyen okkal.
  Dr. Molnár Béla az orvosom. Kb. másfél hétre kaptam a műtéti időpontot az első találkozástól. Egyszerűen fel kell hívni telefonon, ekkor megmondja mikor menj be hozzá. A biopszia eredménye mindenképpen kell neki, illetve jó, ha onkoteam műtéti javaslattal megy édesanyád, hiszen sok esetben nem a műtét az első “kezelés”. Nekem az onkoteam döntött úgy, hogy első legyen a műtét.
  Bìzom benne, hogy minden a lehető legjobban sikerül és édesanyád hamarosan meggyógyul. Kívánok minden jót.

 • #11640 gerika

  gerika
  Felhasználó

  Szia Atima! Én most pénteken jöttem haza a kékgolyó utcai onkológiáról, ahol Szollár doktor úr műtött. Szerintem nagyon kedves, a futólagos beszélgetésnek valószínűleg az lehet az oka, hogy rengeteg a beteg, és ezért állandó rohanásban van. De amikor oda kerül a sor, hogy műti mindent el fog mondani. Én először november közepén voltam Nála, és most január 6.-án műtött. Én csak azt tudom ajánlani, ha tehetitek, maradjatok Nála, mert a kórházban is azt hallottam Róla, hogy kitűnő szakember, és nekem is ez a tapasztalatom. Addig pedig ki kell használni az időt és Édesanyád szedjen minél több vitamint, és egyen sok zöldséget, gyümölcsöt. Persze a sürgősség függ a rák típusától, és nagyságától is, de szerintem Szollár doktor sem várakoztatná, ha annyira előrehaladott lenne.

 • #11643 Nati

  Nati
  Felhasználó

  Szia,
  Engem is a Dr. Szollár mütőtt november 5.-én, Szerintem jó kezekben van az anyukád, maradjatok ennél a dokinál.
  kitartás
  N

 • #11645 mestergomi

  mestergomi
  Felhasználó

  Szia!
  Engem is Dr Szollar mutott jan 6.an!
  Le a kalappal elotte!
  Nagyon megnyugtato dokibacsi,es kituno szakember!

 • #11641 andrea

  andrea
  Adminisztrátor

  épp írni akartam, h csak jókat hallottam róla, bár személyesen nem ismerem… biztos, hogy szakmailag is tökéletes választás. az egy hónap nem is rossz, mire máshol végigfuttatod a dolgokat kb ugyanennyire jössz ki. én is azt gondolom, hogy érdemben egy hét ide v oda nem jelent semmit, a sebészek is ezt szokták mondani, h általában ezek a dagantok nem a leggyorsabban növő fajták (ezt a szövettani értékek azért nagyjából mutatják), és , ha szükséges lenne, biztos, h megoldanák. maszek alapon én biztos nem mennék, de nem tudom, h egyáltalán lehetséges-e mellműtét daganat miatt. arról nem is beszélve, h piszok drága.
  de megértem, emlékszem, hogy mennyire utáltam a várakozást, amikor még bennem volt…. és mekkora eufria volt megszabadulni attól a dögtől!!
  tarts ki, tartsatok ki!!! jó kezekben vagytok!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások