Daganat karakterek

Impresszum Fórumok TEMP Daganat karakterek

0 hozzászólás mutatása
Hozzászólások1
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10795 Bizakodo

Bizakodo
      Felhasználó

Szeretném bemutatni a daganatom főbb jellemzőit,gondolván,hogy könnyebben tudtok segíteni.
      3,5 cm-es részt távolítottak el a bal mellemből.egy őrszem és további 6 nyirokcsomóval együtt,melyekben szerencsére nem volt áttét.Kérdeztem a sebésztől a paramétereket,mire ő azt válaszolta,hogy erről nem nekem kell tudnom.továbbá HER2 negatív,agresszív típusú és hormonra nem érzékeny.Eléggé későn lett kész a szövettan,későre kezdték el a kemoterápiát és szőrnyen voltam már az első után.2-szer eltolódott a kezelés a rossz vérkép miatt és mivel már a vérvételnél szétdurrantak az ereim,kifekélyesedett a szám a garatom és fekélyes lett az operálás helye is és az alsó testrészem is,a 6.-at elutasítottam.Egy hónap után kezdődött a sugárterápia,ami nem volt annyira vészes,de utána mind a mai napig nem tudok mit kezdeni magammal az állandó fáradságérzet miatt.Szinte minden reggel gyomorfájdalommal ébredek ami napközben enyhül kissé de sok étel után újra kezdődik.Erőtlenné vált az operált karom,a házi munkák végzése is nehézséget okoz,és a lábaimat is estére alig bírom vonszolni.A kemoterápiás karom csukló környékén és az ujjperceknél érzéketlen olyan mint a tuskó és vért is alig bírnak venni.Tortura az egész .És érdekes módon a nap végére a beszédem is lelassul,nem találom a szavakat mintha idegen nyelven beszélnék.
      Az az elszomorító,hogy az operálás előtt ezek nem okoztak gondot.Vajon ilyen életet kell megszoknom és a családom ilyen személynek kell elfogadjon-ha igen nem lesz egyszerű.

0 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások