Core biopszia

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! Core biopszia

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Marietta 1 év, 1 hónap telt el.

Hozzászólások1
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15465 Marietta

  Marietta
  Felhasználó

  Segítséget szeretnék kérni,hogy mennyire fogadják el magánintézmények eredményeit? Én úgy gondolom,hogy ha a kórház nem tud időben időpontot biztosítani egy sürgős core biopsziára,akkor a betegnek jogában áll máshova segítségért fordulni,az egészségi állapota további romlása elkerülése miatt.

  Édesanyámat 4 éve kezelik az Országos Onkológiai Intézetben.

  Úgy érzem a kezelőorvosa nem sürgeti a mintavétel. Sajnos semmit nem tett meg hamarabbi időpontért.

  1 hónap múlva kaptunk időpontot.

  Röviden édesanyámról, eltávolították az egyik mellét utána előtte is kemot kapott. Egészen mostanaig 3 féle kemoterápiát kapott már,eddig nagyon jól reagált a kezelésekre,nem terjedt tovább,viszont ahogy megpróbáltuk gyógyszer nélkül elkezdtek megduzzadni a nyírokcsomók.

  Most az a helyzet állt elő,hogy míg kapta a kemot (xeloda),azalatt kialakult a másik cicijében is egy viszobylag nagy csomó,amit sűrűn fájlal. Az október 15.-ei CT még nem mutatott semmit. Amíg nem veszik le a mintát és nen tudjuk mivel állunk szemben,addig nem kap kemot. Mivel ez a csomó pár hét alatt alakult ki,vagy nőtt meg ekkorára félek valami nagson agresszívval állunk szemben. Sajnos a tüdejérőp is le kellett csapolni a vízet,mert elkezdett problémákat okozni a daganat. Kiemelném,eddig semmilyen ilyen jellegű baja nem volt anyukámnak. Egy jó fizikúmú pozitív ember,nem hagyja el magát. Egy igazi harcos! Sikerült január 3.-ra időpontot kapjak az Istenhegyi Magánklinikán. A kérdésem az lenne,hogy kötelesek elfogadni ezt az eredményt az országos onkológián? Az ünnepek miatt sajnos most leáll félig az élet mindenhol,ugyanígy az onkológián is. Nem lehetett elérni se a kezelőorvost se az asszisztensét.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások