Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás

32 hozzászólás mutatása
Hozzászólások33
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #10808 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szerbusztok Fórumozók! Gyöngyi vagyok, egy új tag. Ma leltem rá erre az oldalra, és nagyon megörültem neki. Mellműtétem volt (bal oldali, teljes eltávolítás) 2014. októberében, decemberben megkaptam az első kemót. Áprilisban az utolsót. Majd 25 sugárkezelést. Most ott tartok, hogy a bal oldali karom 4-5cm-vel vastagabb, mint a másik. Feszül, fáj is. Néha tornáztatom, ha eszembejut valami torna rá.Az utolsó ct eredményem nem vmi jó, 1 cm körüli nyirokcsomókat ír a műtét helyén – a kezelő orvos, azt mondta “száraz borogassam”, ha fáj. Hát most, fáj. Tudja valaki mi az a szárazborogatás? Akkor nem jutott eszembe az orvostól megkérdezni. Konkrét infót nem találtam rá. A szív alakú gyógypárnához hogy lehet hozzájutni? Attól várok most csodát, hátha nem feszülne annyira a műtét helye – hasonfekvő volt kedvenc alvóspózom, még mindig nem működik. Fáj ráfeküdnöm. Ha valaki tud – válaszoljon vmit nekem . Előre is köszönöm :)

  • #12324 Zsuzsi

   Zsuzsi
   Felhasználó

   Szia Gyöngyi !
   Örülök, hogy ránktaláltál. Pontosabban nem az oknak amiért idekeveredtél…na szóval érted :cheer: Nem tudom , hogy kivették-e nyirokcsomóidat de ha igen akkor a karod valószínűleg ödémásodik és jó lenne ha kezelnék. Nem mindegy hogyan tornáztatod és van egy speciális fáslizási módszer (elég bonyolult, meg kell tanulni mert ha nem jól csinálod többet árt mint használ ) Hol műtöttek, jársz még kezelésekre? Szerintem ezt mindenképpen orvosnak kell látni !!! Párna ügyben Gabi a kompetens , majd biztos fog olvasni, de mindenesetre szólok neki :) … azt sem tudom hogyan kerülhetnek a műtét helyére nyirokcsomók, mivel nem vagyok doki butaságokat nem szeretnék mondani. Az ödémáról sajnos vannak tapasztalataim, de elég jól karban tartható csak hát macerás de megéri. A száraz borogatás tudomásom szerint kevésbé hatékony mint a nedves. Azért jó lenne tudni, hogy hideget vagy meleget javasoltak. Valószínű hideget, de ez nem így működik, hogy én mit gondolok. Nem igazán lettél most okosabb tudom ;) Majd a többiek is elmondják mit gondolnak. :)

  • #12325 balassagabi

   balassagabi
   Felhasználó

   szia Gyöngyi! megadom a számom párna ügyben 06309226503. vagy az emailom gabibalassa@gmail.com. beszéljün

  • #12333 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Zsuzsi! Köszi, hogy válaszoltál.Kivettek műtétkor 17 nyirokcsomómat, 5-ben volt áttét. A karom, ha 4-5 cm-rel vastagabb,az már ödémásodásnak számít? Azt sem tudom, hogy ha ez már az, hová forduljak vele.Ahol műtöttek? Mivel Pest 18.ker-ben lakom, a délpesti Jáhn F.kórházban műtöttek, ide irányítottak. A fáslizás helyett, ma gondoltam rá – talán a kompressziós harisnya segítene? Azt egyszerűbb lenne felhúznom – gondolom.(mint műtét után a lábaimra is kellett) Kezeléseim most értek véget. Ma voltam a Péterfy kórházban csontszcintigráfián – egy hét múlva lesz meg az eredmény. Július végén voltam CT-n, most kimásolom pontosan, hogy van írva , ne írjak megint butaságot. “A mediastinumban és hílusokban a korábbinál nagyobb, kóros mérethatáron lévő nyirokcsomók. Mindezek lehetnek gyulladásos eredetűek is, azonban szoros kontrolljuk javasolt.” Feljebb így van írva ” A mediastinumban számban felszaporodott 1 cm körüli nyirokcsomók láthatók, melyek a korábbihoz képest növekedtek. Mindkét hilusban is megfigyelhetők hasonló lymphoglandulák.” A borogatásra hideget v meleget? Ma nekema hideg esett jól,nagyon melegem volt a parókám alatt. A karom is, meg a műtét helye is feszül, meg még piros is. Ez a meleg is rossz neki. A szárazborogatást a sugárterápiás kezelőorvos mondta, de csak ezt az egy szót , hogy mi az, hogyan, azt elfelejtettem megkérdezni a Kékgolyóban. Hát ma már csak ennyit tudok írni. Sziaa

  • #12334 Zsuzsi

   Zsuzsi
   Felhasználó

   Szia Gyöngyi !
   A 4-5 cm az már az. :sick: Én a kékgolyóba járok ( ott műtöttek, kemóztak stb ) ha a két karom közötti különbség 2 cm alatt van akkor meg vagyok dicsérve :P ha felette akkor kezdhetek fáslizni ami nem valami király, főleg ebben a melegben. A karharisnyát már csak akkor volt szabad használni amikor a fáslival elértük a megfelelő eredményt. Az csak szinten tartásra jó. Olyankor szoktam felvenni ha tudom, hogy megerőltető dolgot fogok csinálni pl kocsi mosás, bőr szabás. Amúgy limfödémának hívják vagy nyiroködémának. Azt hallottam, hogy a Szt István kórházban igen komolyan foglalkoznak vele, próbálj meg oda eljutni. Itt a fórumon is olvashatsz egy két hasznos tanácsot róla. http://mellrakforum.hu/index.php/mindennapjaink/nyirokodema . Nem tudom mit mondtak neked, de a lényeget megpróbálom összefoglalni. Először is nem szabad emelni, cipekedni max 2 kg ( ezt betartani szerintem lehetetlenség, de azért próbálj erre odafigyelni ) semmiféle meleg nem jó neki szauna kádfürdő tilos. Nagyon vigyázz, hogy ne sérüljön az a karod, lehetőleg ne csípje meg semmi pók meg ilyenek . Még a manikűrözésnél is nagyon kell vigyázni, nehogy megvágd magad kertészkedni is kesztyűben. Ja és a legfontosabb azon a karodon nem szabad vérnyomást mérni és tilos vért venni. Tornáztatni kell, de csak a direkt erre való gyakorlatokat ajánlott csinálni.
   Azt javaslom mindenképpen menj el dokihoz és ne hagyd olyasmivel lerázni magad, hogy ezzel együtt kell élni mert nem igaz.
   Remélem segítettem valamit ! Vigyázz magadra !

  • #12336 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Zsuzsi! Köszi a linket, megnéztem. Holnap megyek az István kórházba. Remélem fogadnak és nem kell beutaló meg időpont kérés. Már nagyon szenvedek vele. Az a legnagyobb baj, hogy fogy az erőm, mindjobban magamalatt vagyok. Köszi a segítséget!

  • #12337 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Szia Gyöngyi,

   én pár hete valszeg megerőltettem a karomat és elindult egy hasonló fájdalom, mint a műtét után (decemberben volt). Én tornáztattam rendesen (szóval Zsuzsi nem is sumákoltam B) ) és még a pink tornára is jártam. Viszont most olyan volt, mintha az ereim fájnának, vagy a bőröm, anélkül, hogy lett volna külső nyoma és ugyanaz a rossz érzés, mintha kötéllel húznák a karomat.

   Elkezdtem keresni a megoldást, de a rossz hírem az, hogy egyik kórházban sem fogadnak csak előzetes időpontra. Az Istvánban októberre lesz időpontod, az Irgalmasban pedig már nem is fogadnak új beteget a lymphödéma szakrendelésen. Viszont az Irgalmasban legalább elmondták, hogy mit próbáljak meg, így felhívtam a Maros u-i szakrendelőt, ahol van ilyen rendelés. Itt aug. 18-ra kaptam időpontot, de azt hiszem csak azért, mert valaki lemondta. Mivel nem tudtam sehova bejutni, és nagyon fájt, felhívtam egy maszek gyógytornász/lymphödéma terepeutát, aki fogadott is, amikor elmondtam neki a kálváriámat. Na, aztán jól meg is állapította, hogy szinte egyáltalán nem ödémás a karom (pár mm eltérés van csak a kettő között és az egyéb jelek sem arra utalnak) és ez valszeg inkább valami idegi eredetű dolog lehet. Szóval megerőltettem és a műtétkor elvágott idegek úújra elkezdtek gonoszkodni. Sokat javult azóta, hátúszás a balcsiban, pihentetés stb…, de még mindig érzem.

   Szóval az egésszel csak azt akartam mondani, hogy ha nem kapsz sehol korábbi időpontot, akkor a 18.-i időpontot átadom neked a Maros u.-ban (gondolom lehet). A leírtak alapján neked sokkal rosszabb lehet most. Én ráérek kivárni majd egy másikat. Jelezz, ha szükséged van rá. Puszi és jobbulást B)

  • #12338 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Pulisz! Bégre itt vk! Köszönöm szépen az időpontot, de sikerült bejutnom az István kórházba, azt mondták vki visszamondta, csak azért, még hétfőn ,menjek vissza 1-re. Szerdán,meg ma is voltam, fáslizást tanulom. Így köszi, de nem kell az időpont. Most tudok csak írni, eléggé kivoltam s vk is a nagy melegtől. Meleg ez a fásli is. Nov.-re előjegyeztek a kórházba. Amúgy először október végére akartak csak időpontot adni, azt kétségbeestem, hogy addig mit csináljak a fájó,vastag karommal, azt végülis visszahívtak. Most fásliban izzadok. Köszi mégegyszer, hogy gondoltál rám az időpont átadással, jól sikerült meghatnod is általa, szval jól esett. És szégyelem magam, hogy csak most válaszolok Neked rá. Ne haragudj érte. Vigyázz Te is magadra! Minden jót! Majd még írok .

  • #12343 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Pulisz! Őszintén, a limfödéma olyan szövődmény – hogy, meg fogok halni? ( beütöttem a google keresőbe, hogy ” limfödéma” , és kiadta ( 3. válasznak) ” Halálos kimenetelű a nyiroködéma-Napidoktor . Mindeddig erre nem is gomdoltam, eszembe sem jutott, hogy én ebbe a sz….. rákba belehaljak. Most berezeltem. Andrea nevű fórumozótól sokat olvastam, vhogy megpróbálom neki a szövettani eredményem elküldeni, vagy Te is ismersz latin szavakat, lehet hogy már abban van valami utalás arra, hogy mennyire agresszív. ( most tanulom az e-mailezést) Múltkor írtam olyan szép hosszú levelet, azt úgy “elvarázsoltam” , eltűnt, totál. Nem tudtam sehonnan visszahozni sem. Azt nem tudtam már mégegyszer leírni…….lehet ezzzel is így járok , nem is írok ezért többet….legközelebb

  • #12344 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Talán átment….. Visszatérve a korábban írtamra, hogy mi az a szárazborogatás – szval nekem nem mond senki semmit, egyik kezelőorvosom sem. Amit tudok, azt az internetről leszedett/elolvasottakból, ill. Betegtársaimtól. Engem senki sem “dicsért meg, ha 2 cm alatt volt a két kar közötti különbözet – pedig azt tényleg nem hanyagolom el magam.Napi szinten orvostól orvoshoz járok. De minek, kezdem azt mindjobban érezni. Így nem lehet gyógyulni, hiába akarok. Más:olvastam vmi kérdőivre, válaszolókat keresnek, – vagy az már idejétmúlt? Kitölteném, ha még aktuális…..

  • #12339 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Tök ideg vk. Nem tk írni, “férjem” szemét,nem segít, pedig ő irogál az igaz társkeresőn. Hétfőn kell mennie tüdőbiopsziára. Most mit mondjak? ….. Én egyedül vk, teljesen magam..

  • #12326 martaas64

   martaas64
   Felhasználó

   Sziasztok! Egy új taggal bővült a fórumozók tábora.Márti vagyok,már pár alkalommal nézegettem ezt az oldalt,de most jött el az ideje,hogy csatlakozzak hozzátok! Az én estem röviden:2012 júniusában műtöttek emlődaganattal/jobb oldal/,majd a szövettani eredmény után még egyszer megműtöttek júliusban.Ekkor távolitották el a hónalji nyirokmirigyeket.Egy mirigyben volt 1/2 áttét.Majd ezek után következett a kemó és a sugárkezelés.Egy évig voltam otthon,majd folytattam a munkámat ,szerencsére visszavártak és megtarthattam az állásomat is.Most itt vagyok újult erővel.Mindenkinek kivánok jó egészséget!

  • #12345 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Jaj Gyöngyi, dehogy fogsz belehalni a nyiroködémába…egyelőre másba se…majd ha megöregszel…egyszer valamikor, de ez még nem aktuális :P . Azt írtad, hogy fogadnak az István Kh.-ban. Az egy remek szakrendelés, szépen rendbe teszik a karodat, és aztán pedig odafigyeléssel minden rendben lesz majd.

  • #12346 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Kedves Márti,

   örülünk neked. Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel, valaki biztosan lesz, aki meg tudja válaszolni. Ha nincs kérdésed, csak beszélgetnék valakivel, vagy leírnád, hogy vagy, vagy bármi más….akkor is írj bátran. Fognak érkezni válaszok. Igaz mostanában nagyon nyár van, mindenki inkább nyaralással tölti az időt, de azért be-be néz mindig valaki :-)

  • #12335 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Gyöngyi, azt akartam még kérdezni, hogy a leleteket visszavitted -e az onkológusodnak? Mert azt kellene tenni és ő megmondaná, hogy kell -e további kontrollvizsgálat a nyirokmirigyek miatt.

  • #12348 andibandi76
   2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

   andibandi76
   Felhasználó

   Sziasztok csajok!

   Üdv az új tagoknak!!!

   Jééézus, dehogy halsz bele a limfoödémába! CSAk kezelni kell…szakszerűen, torna, fásli, akármi!

   Én voltam csontsűrűségmérésen csajok, tegnap Szmálylival mentünk el az eredményért. És segítség kéne, mert én utálok googlizni akkor én is mingi azonnal halálos ítéleteket találok….szóval a lelet értelmezhető részén 3 verzió van, 1, normális csont, 2, osteopenia 3, oszteoporozis
   nekem a 2. van bekarikázva, ami osteopenia
   na ez milyen állat? eszik, isszák? ez mi? hogy már valami elkezdődött
   ja és van 1-2-3 év múlva kontroll, ott a 2 van bekarikázva

   NAde akkor most tényleg mennyi D3, mennyi kalcikum, mennyi magnézium egy nap?????
   VAgy ezzel a lelettel most hova menjek az onko dokihoz majd októberben? Vagy vissza a reumára ? :) nyanyakór, reuma, ennyi…

  • #12327 Editta

   Editta
   Felhasználó

   Sziasztok! Nekem szerencsére soha nem dagadt még be a műtött karom,ahonnan 14 nyirokcsomót vettek ki,de olyan érzésem már volt,mintha rövidek lennének az ereim, és nagyon fájtak. Anyukám egészségügyben dolgozó barátnője, aki 15 éve ment át ezen az egész mellrákos tortúrán, mondta, hogy ez sajna időnként előjön. Ekkor a tanult tornagyamorlatokat csinálgatom,és elmúlik a feszülés.

  • #12328 Editta

   Editta
   Felhasználó

   Nyirokcsomó a műtét helyén maradhat, én is így jártam. Februárban a mellműtéti sebhelyem végén nőtt egy csomóm ( kiujukt a dög) és azt mondták valószínűleg egy beleszakadt nyirokcsomó volt. Simán kimetszették,mert közvetlenül a bőr alatt volt, de kiderült, hogy áttétek lettek a tüdőmben és a májamban is.
   Erre gyógyszeres kemot kaptam 4 hónapig. Aug 8- ai ct szerint viszont az összes daganatom nőtt. A májamban kb 5 cm- is, a tüdőmben meg van 12-13 db 10-20 mm-is. Most egy kicsit ( na jo nagyon) megborultam, bár még mindig élni akarok, de egy kicsit megijedtem….
   A dokimnál megint nekem kellett ” okoskodnom”, mert amikor vittem a ct-t akkor mondta kapásból, hogy megigénylünk a tb- től egy gyógyszert. No amikor az onkológusos konzultácio után beszéltünk, akkor már csak újabb kemoról beszélt. Rákérdeztem mi van a gyógyszerrel, meg mondtam neki, hogy beszéltem egy másik onkológussal is, aki a Kadcyla nevű gyógyszert ajánlották ( ez egy ujabb,tb által nem támogatott gyógyszer, ami Her2 3+ Rák, herceptin melletti kiujult betegnek ajánlott,szóval nekem is) mi erről a véleménye. Azt mondta, ő is gondolkodott ezen, de ezt vagy megadják vagy nem, de végülis nem veszítünk rajta ha beadjuk. Ugyhogy hétfőn beadjuk ezt, plussz elindítja addig is a kemót.
   Kiakadtam nagyon, mert ő is emlegette, meg amikor korábban a Perjetta nevű gyógyszert kérvényezte meg a dokim, azt arra hivatkozva utasították el, mert nem “költséghatékony”. Tudom, hogy sokba kerül minden, de az egészséget ehhez mérni, kiborító.

  • #12329 martaas64

   martaas64
   Felhasználó

   Sziasztok! Nekem sem dagadt be a karom/szerencsére/,pedig mikor műtöttek azt mondták mindenkinek szokott.Én nagyon sokat tornáztattam abban az időben/3 éve/,a mai napig minden nap egyszer általában este szoktam.Az időjárás változást meg szoktam érezni.Amit tapasztalok,hogy a karom felül még mindig érzéketlen.Igaz teljesen nem tudom felemelni.Amikor tornáztatom olyan érzésem van,mintha egy gumit próbálnék húzogatni és nem tudom teljesen kihúzni,mert nem megy.Ez legyen a legkevesebb bajom,a többi pedig minden oké! :)

  • #12330 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   sziasztok!
   valóban nyár meg minden, de szerencsére sok szem figyel és segít benneteket :)

   Gyöngyi, itt vagyok, ha van kérdésed! remélem kicsit megnyugtatóbb most a helyzet…
   a nyiroködéma meg tuti, h nem halálos, nyugi!!! és az istvánban lévő centrum a legjobb, és talán az egyetlen hely.

   Márta, gyógytornász látott már? lehetséges, hogy tudna alakítani a beszűkült mozgásterjedelmeden, egy kört megér esetleg. de valóban, ez legyen a legnagyobb bajod ;)

   Andi: az osteopenia csökkent csontállományt jelent, tehát ez nem csontritkulás még, de nem értek hozzá, hogy mennyivel több akármit kell bevenned. én nyomnám magamba a d vitamint és a kalciumot is. de főleg az előbbit..

  • #12331 martaas64

   martaas64
   Felhasználó

   Gyógytornász a műtétem másnapján jelentkezett, bemutatott kb.3 tornagyakorlatot és mondta,hogy ezt kell csinálnom és akkor nem lesz semmi bajom.Azután a kezembe adott egy papirt,amin tornagyakorlatok voltak leirva.Ezeket a gyakorlatokat végeztem el és közben magam is kitaláltam,hogy mi a jó nekem.Közben a neten is keresgéltem gyakorlatok után.Minden nap kitűztem magam elé egy célt és megcsináltam!! Mindig jobban és jobban!! :)

  • #12350 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Andrea! Gyógytornászig nem jutottam el – nincs időpont, telve. Fáslizást megmutatták, azt kórházi befekvésre jegyeztek elő az István kh-ba nov.09-re. Nnade, hol van az még! Controllra se kell visszamennem. Meg semmi…..Arra gondoltam, csak el kell mennem magánúton valakihez – valahová…Pulisz vajon hol járt? Ajánlaná? B) :)

  • #12332 andibandi76
   2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

   andibandi76
   Felhasználó

   Sziasztok!

   Báthory Szilvi kért hogy tegyem fel ide is!!
   Szeptemberben két csoporttal indul az Alice program. Ez egy gyógytorna+lélekápolás+étrend+duma, stb.
   Heti két alkalom, 8 héten keresztül.
   Ingyenes. A lényeg hogy vállalni kell hogy végig részt veszel rajta.
   Részletek itt!
   Én megyek :)
   Nagyon kedves hölgy, műtét után mikor a fenéktörlés is nehézkes volt (bocsánat) 10 alkalommal teljesen visszaegyenesített :) és a görbe életúnt testtartásból lett egy vidám Andi :) megtanított sok mozdulatot. Csak ajánlani tudom mindnekinek!!!
   E-mail-en lehet jelentkezni!

   https://www.facebook.com/pages/Alice-Program/599411890196374?fref=ts

  • #12353 andibandi76
   2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

   andibandi76
   Felhasználó

   Szia Gyöngyi!
   Próbáld meg Báthory Szilvit! Én nála jártam, 10 alkalommal helyretett.
   Hátha be lehet valahogy szuszakolódni hozzá. Én pl reggel 7- re jártam…
   itt eléred:
   aliceprogram2015@gmail.com
   Hivatkozzál rám, vagy a fórumra. Szerintem nem fog elutasítani.

  • #12347 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szerbusztok Fórumozók! Gyöngyi vk, igen, visszamentem a ct-vel az onkológushoz, azt mondta, hogy 2 hónap múlva ct-t kell isméteni (b-t), háát nem tm mást fog-e mutatni, mint az előzőben (megnagyobbodott 1 cm körüli és számban megnövekedett nyirokcsomók a hilusokban) ,mert közben a nyiroködémával küzdök, és szerintem azért van, ez a gyulladt nycs lehet – mielőbb szeretném rendbe tetetni, most azon vk. Nem akarok nov.-i időpontomra várni.

  • #12363 andrea

   andrea
   Adminisztrátor

   az alice program vaóban jó lenne, ingyenes is, nem tudom hány éves vagy, de vedd fel a kapcsolatot a Szilvivel! mondjuk messze van, de, ha sikerül, tuti jól jársz vele.

  • #12368 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Jajj, Andi, neis mond! Úgy szégyelem magam. Először is letegeztem a hölgyet, simán, mint itt a fórumban szoktunk írogálni, másik dolog, meg vmi 34x küldtem el állítólag ugyanazt . Hülye gépem.Itt tudok a fórumban emaileuni, de másképp nem. Megigérte a Fiam, most már tényleg megtanít rendesen. Nemrég kaptam Tőle ezt a tabletet, nincs még vmi beállítva rajta……

  • #12372 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szval az Alice programba nemigen merek bejelentkezni, még a karom szeretném mielőbb rendbe tetettni, nna meg 54.éves vagyok már. ;)

  • #12373 Pulisz

   Pulisz
   Felhasználó

   Szia Gyöngyi, küldtem neked E-mail-t. Nézd meg :cheer:

  • #12374 andibandi76
   2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

   andibandi76
   Felhasználó

   Szia!
   Nem pont az alice programra gondoltam!
   Hanem mint gyógytornászt megkeresni Szilvit, és segítene helyre tenni a karodat tuti!!!!

  • #12376 andibandi76
   2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

   andibandi76
   Felhasználó

   A tegezés miatt ne aggódj, én is letegeztem folyton. Elmondta, hogy neki mint gyógytornász muszáj magázódni a betegekkel! De ahogy lement a 10 alkalom, már tegeződött ő is :)

  • #12375 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Szia Pulisz! Köszi az e-mailt! Megpróbálom :) ! Egyenlőre, innen tudok csak válaszolni (míg nincs beállítgatva a gépem ) Még jó, jogy olvasni tudom. Kösziii

  • #12377 gyongyi.balla61@freemail.hu

   Kedves Andibandi76! Neked is köszönöm! Fel fogom venni a kapcsolatot a gyógytornásszal! (már zavar az idétlen testtartásom) Kösziii

32 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Legutóbbi hozzászólások