Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás

6 hozzászólás mutatása
Hozzászólások7
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10760 Zsuzsi

Zsuzsi
      Felhasználó

Sziasztok !

Tavaly januárban kezdődött, saját magam tapintottam ki. Egy hét alatt megtudtam, hogy carcinoma mucinosum ductale Grade:2, invasiv. Ösztrogén 100%, progeszteron 70% . Áttétes nyirokcsomókkal. 3 kemó, műtét, megint 3 kemo, 25 sugár. 5 évig Letrozol szedése. Enyhe limfödéma ( pedig tornáztatom rendesen ). Bandázsolás, már csak egyszer egy héten, és karharisnya hordása.
      Jól vagyok, szinte el is felejtettem min mentem keresztül, pedig borzalmas volt.
      Ja és már van hajam, a körmöm is szép, a Letrozol azért okoz némi kellemetlenséget, időnként fájdalmat is, de nem vészes.

• #11003 admin
      bio data admin

admin
      Adminisztrátor

Gratulálok Zsuzsi! Le a kalappal nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! :)

• #11004 ovics

ovics
      Felhasználó

Sziasztok !
      17 évvel ezelőtt diagnosztizáltak nálam mellrákot. Megműtöttek, Levették a jobbat,kemo,sugár, 5 évig Zitazónium.le, felépítettek……………..kontrollok, negativ, tünetmentes, gyógyult lettem.
      A kemo után meghiztam nem kicsit és kiderült, hogy pm alulmüxim van, autoimmun.Ehhez pár év múlva sikerült produkálnom a PCP-t ( sokizületi gyulladás ), amit évek ó

ta kezelnek bázis terápiával. Januárban éves kontroll a mellre, CT negativ. Besárgultam, májenzimek rosszak lettek…………..kiderült áprilisi újabb CT-n már látható volt a hasnyálmirigyfej tumor. Közérzetem jó, kemót kapok féléveset hetente. Jövő héten CT, aminek az eredményétől függ müthető-e a tumor, mivel az első felnyitásnál éren volt. Ha nem, akkor kemó,kemó,kemó……………De bízok benne, várom a műtétet.

Ja emiatt inzulinos cukros lettem.
      Magamról: 62,5 éves vagyok és most lettem nyugdijas, de dolgozok tovább. Imádok mozogni, táncolni, járok festő körre, családállitásra, csikunkra. 2 fiú unokám van és tervezés alatt a harmadik unoka.Imádom őket és velük lenni megfiatalodás. Elfelejtem, hogy elfáradtam, bármi bajom len

• #11010 admin
      bio data admin

admin
      Adminisztrátor

Szia Erika!

Örülök,hogy itt vagy barátnőm! :) nagyon klassz vagy én már csak tudom!
      Sikerülni fog,mer így akarjuk :)
      További sok sikert kívánok :)

• #11011 Timea

Timea
      Felhasználó

Szia!
      Ct eredménye mi lett?
      Kitartást és csak jóóóóót Neked!!!
      Majd remélem jelentkezel…anyummal egy idősek vagytok.
      Neki 18 éve volt vese daganata, bár ennek most semmi köze a mostani mellrákjához!
      Újra meg kell küzdeni, de minden rendben lesz!!!

• #11035 ovics

ovics
      Felhasználó

Szia!
      2 mm-el nőtt a dagi, ezért szerdától más kemót kapok. A 2 mm nem jelentős, ergo nem terjedt, ez jó. Gondolom, most a tokositás következik.

• #11036 admin
      bio data admin

admin
      Adminisztrátor

Igen! Igen! Igen! csak tokosodjon,hogy könnyebb legyen kikapni :)

6 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.