Impresszum › Fórumok › TEMP › Bemutatkozás
- This topic has 6 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 9 years, 11 months telt el by admin.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
ZsuzsiFelhasználóSziasztok !
Tavaly januárban kezdődött, saját magam tapintottam ki. Egy hét alatt megtudtam, hogy carcinoma mucinosum ductale Grade:2, invasiv. Ösztrogén 100%, progeszteron 70% . Áttétes nyirokcsomókkal. 3 kemó, műtét, megint 3 kemo, 25 sugár. 5 évig Letrozol szedése. Enyhe limfödéma ( pedig tornáztatom rendesen ). Bandázsolás, már csak egyszer egy héten, és karharisnya hordása.
Jól vagyok, szinte el is felejtettem min mentem keresztül, pedig borzalmas volt.
Ja és már van hajam, a körmöm is szép, a Letrozol azért okoz némi kellemetlenséget, időnként fájdalmat is, de nem vészes. -
adminAdminisztrátorGratulálok Zsuzsi! Le a kalappal nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
-
ovicsFelhasználóSziasztok !
17 évvel ezelőtt diagnosztizáltak nálam mellrákot. Megműtöttek, Levették a jobbat,kemo,sugár, 5 évig Zitazónium.le, felépítettek……………..kontrollok, negativ, tünetmentes, gyógyult lettem.
A kemo után meghiztam nem kicsit és kiderült, hogy pm alulmüxim van, autoimmun.Ehhez pár év múlva sikerült produkálnom a PCP-t ( sokizületi gyulladás ), amit évek óta kezelnek bázis terápiával. Januárban éves kontroll a mellre, CT negativ. Besárgultam, májenzimek rosszak lettek…………..kiderült áprilisi újabb CT-n már látható volt a hasnyálmirigyfej tumor. Közérzetem jó, kemót kapok féléveset hetente. Jövő héten CT, aminek az eredményétől függ müthető-e a tumor, mivel az első felnyitásnál éren volt. Ha nem, akkor kemó,kemó,kemó……………De bízok benne, várom a műtétet.
Ja emiatt inzulinos cukros lettem.
Magamról: 62,5 éves vagyok és most lettem nyugdijas, de dolgozok tovább. Imádok mozogni, táncolni, járok festő körre, családállitásra, csikunkra. 2 fiú unokám van és tervezés alatt a harmadik unoka.Imádom őket és velük lenni megfiatalodás. Elfelejtem, hogy elfáradtam, bármi bajom len -
adminAdminisztrátorSzia Erika!
Örülök,hogy itt vagy barátnőm! nagyon klassz vagy én már csak tudom!
Sikerülni fog,mer így akarjuk
További sok sikert kívánok -
TimeaFelhasználóSzia!
Ct eredménye mi lett?
Kitartást és csak jóóóóót Neked!!!
Majd remélem jelentkezel…anyummal egy idősek vagytok.
Neki 18 éve volt vese daganata, bár ennek most semmi köze a mostani mellrákjához!
Újra meg kell küzdeni, de minden rendben lesz!!! -
ovicsFelhasználóSzia!
2 mm-el nőtt a dagi, ezért szerdától más kemót kapok. A 2 mm nem jelentős, ergo nem terjedt, ez jó. Gondolom, most a tokositás következik. -
adminAdminisztrátorIgen! Igen! Igen! csak tokosodjon,hogy könnyebb legyen kikapni
-
-
SzerzőBejegyzés
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Nincs kapcsolódó tartalom.