az első sugár

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások az első sugár

5 hozzászólás mutatása
Hozzászólások6
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #10790 judit50

judit50
      Felhasználó

:( :( Sziasztok ! Tavaly találtam egy csomót a jobb mellemben. Kiderült, hogy rosszindulatú daganatom van.Novemberben megműtöttek és ma kellett mennem az első sugárkezelésre,ahol négy és fél órai várakozás után behívtak.Elkezdték berajzolni a bal mellemet és elkezdődött a sugár kezelés.Nem értettem miért a balt, de úgy gondoltam, hogy ő a „szakember” és tudja mit csinál. Ezután visszajött a hölgy és közölte, mára kész vagyunk.Kérdeztem tőle hogy,melyik mellemet sugarazták meg?Közölte hogy a balt, de nekem a jobb a műtött mellem Próbáltak úgy tenni mintha nem hibáztak volna,de én végighallgattam a beszélgetésüket,hogy rossz kezelési tervet készitettek,azaz a jobb mell helyett a balra.Ti tudtok ilyen esetről? Félek,hogy valami lesz a sugár miatt a másik mellemben is.vagy talán 1 kezelés még nem nagy gáz?

• #14973 Nandi

Nandi
      Felhasználó

Sziasztok,

úgy látom, hogy mostanában nem nagyon működik a fórum, legalábbis én nem kapok sajnos válszt a kérdéseimre… Próbálok interneten is keresgélni, de nem találok korrekt választ. Hátha tud valaki segíteni!!!!

Engem másjus 9-én műtöttek (bal mell eltávolítás, 16 nyirokcsomó kivét/ebből 1-ben volt áttét). Előtte volt 6 kemo. A hormonkezelést meg kellett kezdenem, és lesz sugár is (ma beszéltem az orvossal): 15 db. De csak augusztus 18-tól kezdik el. Azt mondják, a várakozási idő miatt.. De nem túl késő ez az időpont?

Van ezzel kapcsolatban valaki ek infója?

köszönöm!

Andi

• #14975 olgicsq

olgicsq
      Felhasználó

Szia, ezt esetleg az orvos válaszol rovatban tudod megkérdezni. Rengeteg a beteg sajnos. Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban fogod kapni a sugarat?

• #14976 Nandi

Nandi
      Felhasználó

szia, a kékgyolyó utcéban. Igen, kérdeztem az orvost is korábban, más témában, de nem kaptam választ: lehet, hogy nyári szünet van…

Sajnos, tényleg rengeteg a beteg. De, ha egy független vélemény azt mondja, hogy ez bizony hosszú idő, akkor próbálkoznék más kórházakban.. Ezzel a betegséggel megtapasztaltam, hogy kopogtatni kell sok ajtón, menedzselni kell a betegségedet, mert nem teszi meg más helyetted… Elfogadom, h ez a helyzet, csak szeretném tudni, hogy kell-most kopgtatnom…

Kezdek fáradni 🙁

Köszi szépen a válaszodat :-D.

Andi

• #14978 olgicsq

olgicsq
      Felhasználó

Szia, nekem az Uzsokiban volt a sugár, ott talán valamivel rövidebb volt a várakozási idő, de kb 2 hónapot ott is várni kellett. A műtét szövettani eredményét megkaptad már? Teljesen érthető, hogy fáradt vagy, kemény menet van mögötted! A sugár már csak a cseresznye a habostortán! 🙂

Pihenj sokat, hogy erőre kapj! És hajrá gyógyulás!

• #15012 andrea

andrea
      Adminisztrátor

sziasztok!

kedves Nandi! nyáron volt egy kis fennakadás az oldalon technikai dolog miatt, reméljük ez teljesen megoldódott, és csak jobb lesz. bár nem tudom pontosan a nyári szünetet ránk értetted-e vagy a sugárkezelő személyzetre 😉 de én is nyáron kaptam, és ment mindegyik gép az ooi-ban. kivéve egy hét karbantartási munkálatokat. és fullon volt 🙁

ha minden igaz lassan befejezed a sugárkezelést, igaz?

a fórum, az orvosválaszol is működik tovább! várunk a nem virtuális betegklubunkba is, ha van kedved csatlakozni 🙂 és mindenki mást is persze 🙂

üdv,

andi

5 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.