Impresszum › Fórumok › Terápia, mellékhatások › az első sugár
- This topic has 5 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 8 years, 5 months telt el by
andrea.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
judit50FelhasználóSziasztok ! Tavaly találtam egy csomót a jobb mellemben. Kiderült, hogy rosszindulatú daganatom van.Novemberben megműtöttek és ma kellett mennem az első sugárkezelésre,ahol négy és fél órai várakozás után behívtak.Elkezdték berajzolni a bal mellemet és elkezdődött a sugár kezelés.Nem értettem miért a balt, de úgy gondoltam, hogy ő a „szakember” és tudja mit csinál. Ezután visszajött a hölgy és közölte, mára kész vagyunk.Kérdeztem tőle hogy,melyik mellemet sugarazták meg?Közölte hogy a balt, de nekem a jobb a műtött mellem Próbáltak úgy tenni mintha nem hibáztak volna,de én végighallgattam a beszélgetésüket,hogy rossz kezelési tervet készitettek,azaz a jobb mell helyett a balra.Ti tudtok ilyen esetről? Félek,hogy valami lesz a sugár miatt a másik mellemben is.vagy talán 1 kezelés még nem nagy gáz?
-
NandiFelhasználóSziasztok,
úgy látom, hogy mostanában nem nagyon működik a fórum, legalábbis én nem kapok sajnos válszt a kérdéseimre… Próbálok interneten is keresgélni, de nem találok korrekt választ. Hátha tud valaki segíteni!!!!
Engem másjus 9-én műtöttek (bal mell eltávolítás, 16 nyirokcsomó kivét/ebből 1-ben volt áttét). Előtte volt 6 kemo. A hormonkezelést meg kellett kezdenem, és lesz sugár is (ma beszéltem az orvossal): 15 db. De csak augusztus 18-tól kezdik el. Azt mondják, a várakozási idő miatt.. De nem túl késő ez az időpont?
Van ezzel kapcsolatban valaki ek infója?
köszönöm!
Andi
-
olgicsqFelhasználóSzia, ezt esetleg az orvos válaszol rovatban tudod megkérdezni. Rengeteg a beteg sajnos. Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban fogod kapni a sugarat?
-
NandiFelhasználószia, a kékgyolyó utcéban. Igen, kérdeztem az orvost is korábban, más témában, de nem kaptam választ: lehet, hogy nyári szünet van…
Sajnos, tényleg rengeteg a beteg. De, ha egy független vélemény azt mondja, hogy ez bizony hosszú idő, akkor próbálkoznék más kórházakban.. Ezzel a betegséggel megtapasztaltam, hogy kopogtatni kell sok ajtón, menedzselni kell a betegségedet, mert nem teszi meg más helyetted… Elfogadom, h ez a helyzet, csak szeretném tudni, hogy kell-most kopgtatnom…
Kezdek fáradni 🙁
Köszi szépen a válaszodat :-D.
Andi
-
olgicsqFelhasználóSzia, nekem az Uzsokiban volt a sugár, ott talán valamivel rövidebb volt a várakozási idő, de kb 2 hónapot ott is várni kellett. A műtét szövettani eredményét megkaptad már? Teljesen érthető, hogy fáradt vagy, kemény menet van mögötted! A sugár már csak a cseresznye a habostortán! 🙂
Pihenj sokat, hogy erőre kapj! És hajrá gyógyulás!
-
andreaAdminisztrátorsziasztok!
kedves Nandi! nyáron volt egy kis fennakadás az oldalon technikai dolog miatt, reméljük ez teljesen megoldódott, és csak jobb lesz. bár nem tudom pontosan a nyári szünetet ránk értetted-e vagy a sugárkezelő személyzetre 😉 de én is nyáron kaptam, és ment mindegyik gép az ooi-ban. kivéve egy hét karbantartási munkálatokat. és fullon volt 🙁
ha minden igaz lassan befejezed a sugárkezelést, igaz?
a fórum, az orvosválaszol is működik tovább! várunk a nem virtuális betegklubunkba is, ha van kedved csatlakozni 🙂 és mindenki mást is persze 🙂
üdv,
andi
-
-
SzerzőBejegyzés
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.