Vá:Porszerű meszesedés

Impresszum Fórumok TEMP Porszerű meszesedés Vá:Porszerű meszesedés

#12306 andrea

andrea
Adminisztrátor

szia Bosziwell :)
maga a mellműtét nem jelent nagy megterhelést, mivel egy kis részt távolítanak csak el, testüreget nem bántanak. kellemetlen lesz, azt az oldali kezedet nem fogod tudni ugyanúgy használni, nyílván fájdalmas is lesz, de mondjuk ezerszer könnyebb,mint egy császár, ha az esetleg mond valamit. segítséged, ha van, mindenképp vedd igénybe! minél előbb kezded el a gyógytornát, annál hamarabb regenerálódsz. tudod majd használni, de terhet emelni ill. a karodat rögtön magasra emelni nem nagyon, erre számíts.

nem tudsz mást tenni sztem, mint rendszeresen jársz szűrésre, vizsgálod a melled, ahogyan eddig is megtetted ezeket, és minél egészségesebben élsz. kaja, sport, alvás. persze tudom nagyon jüól, egy pici mellett ezt milyen egyszerű mondani, és milyen nehéz megcsinálni….

a mostani döggel kapcsolatban: a C4 valóban a rosszindulatúság jegyeit mutatja, de nem egyértelmű, ezt majd a végleges szövettan fogja megmondani, és ez dönti el, hogy van-e bármire szükség, az is lehet, hogy csak egy elcsúnyult gyulladás. egyelőre koncentrálj a műtétre, hogy azt minél könnyebben abszolváld, utána elég figyelned a szövettanra és, hogy kell-e mást tenni.

ijesztő, ha a családban volt rákos megbetegedés, de ez szerencsére nem jelenti azt, hogy neked is lesz, csak a rizikót növeli egy kicsit, de ezen nem tudunk változtatni. figyelj oda arra, amin tudsz változtatni! ;)
http://mellrakforum.hu/index.php/rizikocsokkentes/valtoztathato-rizikofaktorok

kérdezz nyugodtan ill.értesíts, hogy mi a helyzet!