Vá:Olasz uj gyogyszer kiserleti kemo…

Impresszum Fórumok TEMP Olasz uj gyogyszer kiserleti kemo… Vá:Olasz uj gyogyszer kiserleti kemo…

#12303 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Szia,
ha egyből helyre is állítják ,akkor gondolom nem teljes maszektómia lesz, hanem mint amilyen nekem volt, hogy a bőr megmarad és „csak” az alatta levő dolgokat kanalazzák ki…..Attól is függ milyen helyreállítás lesz egyből? Implant? Vagy Saját cuccból?
Nekem a műtét után a mell rész egyáltalán nem fájt, pedig nagyon rákészültem hogy borzasztó lesz. Semmi. Ami fájt, az a hátam, mert nekem hátizmot fordítottak át, abból lett cicim. Az a seb szar volt, kb 4-5 napig. De sima fájdalomcsillapítóval viselhető volt.. A kartorna bizony nagyon fontos! Ahogy írja más is!!!! Azt ne linkeld el, mert nagyon lényeges!