Vá:Octotype DX teszt

Impresszum Fórumok TEMP Octotype DX teszt Vá:Octotype DX teszt

#11455 Marianna

Marianna
Felhasználó

Andikám!

Az onkológusommal igazán nincs gondom. A profasszony döntését nem tudom elfogadni, mivel az onkológus felsorakoztatott 5 érvet a kemó mellett, a profasszony egyet sem, hogy miért nem javasolja. Rákérdeztem a dokimra, de csak annyit mondott, hogy ő még mindig javasolja a kemót, de nem tud mit csinálni, ha a felsőbb hatalom mást mond. De azt nem mondta el, mivel érvelt a prof.
Nekem egyébként 2×4 kemót ígért a doki, tehát így pláne nem értem, hogy miért is nem kapom? Merthogy ez nem az alap úgy tudom. Helyette elvileg kapok brutális hormonkezelést, ami nem brutális, ugyanis az alap: szuri 4 hetente és Zita a sugarazás után.

Arra gondoltam egyébként, hogy beszélek az onkológusommal, hogy mi a véleménye, ha másodvéleményt kérek máshonnan, de közben a háziorvosom asszisztense elkezdett intézkedni, hogy menjek a profasszonyhoz és beszéljek vele. Pontos részleteket nem tudok, mert még nem beszéltem az asszisztenssel, csak üzent. Úgyhogy most az a terv, hogy beszélek az orvosommal, kikérem a véleményét, hogy mit szólna, ha meglátogatnám a professzor asszonyt és megkérdezném – természetesen normál hangnemben – hogy miért is nem javasolja a kemót, mi áll a döntésének hátterében? Lehet, hogy tök elfogadható indokokat hoz fel és akkor megnyugszom – talán. De legalább tisztázódik pár dolog.
Hogy erre mikor kerül sor, azt nem tudom, az onkológusomhoz is elég nehéz bejutni, de ha más nem lesz, meglátogatom magánban. Szeretnék végre tisztán látni ezzel a dologgal kapcsolatban.

Köszönöm az eddigi segítségedet és az erőt is, ami velem lesz végig ;)

Neked is kitartást!!!! Jelentkeztem, amint tudok valamit :)

Legutóbbi hozzászólások