Vá:Hogyan tudok készülni, testileg-lelkileg a kemóra?

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások Hogyan tudok készülni, testileg-lelkileg a kemóra? Vá:Hogyan tudok készülni, testileg-lelkileg a kemóra?

#11426 FB

FB
Felhasználó

Szia, én lelkileg úgy készültem, hogy azt mondogattam ez engem meggyógyít, jó nekem. A test nagyon meg tudja hálálni a pozitív gondolkodást. Például azt is vártam, hogy kihulljon a hajam, mert az nekem azt jelezte, hogy dolgozik a cucc bennem és minden oké.
Testileg: a legtöbb onkológián lehet kérni kabi-glutamint, vagy fel lehet iratni de elég drága. Ez egy kimondottan kemoterápia idejére való tápszer (nem ajánlott hanem konkrétan így van törzskönyvezve szóval nem hülyeség), ami egy védőbevonatot képez a gyomorban és a bélen így meg lehet vele előzni a hányást. Én minden kezelés előtt két napig ittam és utána egy -két napig. A hat kezelés alatt kétszer volt kb hányingerem az is inkább a szörnyű íztől ami a számban volt.
Immunerősítésnek minden áldott nap megittam egy pohár gránátalma és áfonya lét.
Nekem a legrosszabb a szám kisebesedése és a rossz íz volt. Előbbit úgy enyhítettem, hogy a kemó napján elkezdtem napi többször kamillával öblögetni, és kentem a nyelvem phlogosollal reggel este. A rossz ízre nekem a citromos ásványvíz nagyon bevált.