Vá:Hogyan is történik?

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások Hogyan is történik? Vá:Hogyan is történik?

#10934 OsziMoni

OsziMoni
Felhasználó

Szia Terézanyu! A legfontosabbat már úgy hiszem megtetted:mellette vagy,ezzel tudsz a legtöbbet segíteni,hogy nincs egyedül a problémájával. :)
A kemo-ról: vénájában kapja majd,a nem műtött karjába tesznek egy branült és azon át csöpög majd a “szer”. A protokoll a mi esetünkben 3 flakon.Ezüst színű alufóliával lesz betekerve mindhárom palack,mert fényérzékeny a ” drága” :sick: A narancssárga színű( Doxorubicin) a “hajszobrász”,általában a középső palack,ez amitől kb 10 nap múlva elmegy a haja.Az összes kb 5 óra alatt csöpög le.Ekkor még csak pszihésen érzi magát rosszul,inkább a méltatlan helyzet miatt,hogy miért pont ő,miért pont neki…Később émelygést és fényérzékenységet váltott ki belőlem,nem hánytam,de amit aznap ettem,megundorodtam tőle:(sós perec,krumplifőzelék) .
Én szénsavas ásványvizet ittam,az esett jól.Kb 1-2 nap múlva jobb lesz,terelje a gondolatokat,hallgasson zenét,vagy olvasson.Én Halom Bori Blogját olvasgattam,imádom a humorát és az egész hozzáállása példaértékű volt számomra!!! Ajánlom a figyelmetekbe:http://a-mellrak.blogspot.hu/p/rolam.html
Nekem nincs laptopom,én kinyomtatgattam és úgy merítettem erőt az olvasottakból.
Ha már erre az oldalra rátaláltál,már segítesz a drága barátnődnek!!!

Remélem tudtam segíteni!Szép Napot Nektek és csak így tovább,kitartás!!!! :)

Legutóbbi hozzászólások