Vá:Hogyan is történik?

Impresszum Fórumok Terápia, mellékhatások Hogyan is történik? Vá:Hogyan is történik?

#10948 FB

FB
Felhasználó

Hát az egészet nagyon hosszú lenne leírni, de pl a hányást meg lehet előzni, én egyszerse hánytam. Van egy olyan szer, hogy kabi-glutamine, amit elvileg fel is lehet iratni. Ez kibéleli a beleket és a gyomrot, kimondottan kemoterápiához ajánlják. Én a kezelések előtt két nappal kezdtem és utána két nappal fejeztem be, így szinte egyáltalán nem is volt hányingerem se. De pl a hanyáscsillapítót se csak akkor kell bevenni ha már tényleg gáz van, lehet pl úgy is hogy kezelés után néhány órával megelőzés céljából. A másik legrosszabb ami nekem volt az a szám kisebesedése. Én mindig a kezelés napján már elkezdtem kamillával öblögetni naponta legalább ötször, és minden nap kétszer bekentem a nyelvem flogosollal, így eléggé le tudtam csökkenteni a sebeket. Aztán nekem minden kaja szörnyen rossz ízű lett, undorodtam tőlük, szóval hogy ne fogyjak kitaláltam olyan ételeket amik gyorsan, rágás nélkül lemennek, mint pl madártej, tejberizs, stb.
Minden nap ittam egy pohár tömény száz százalékos áfonyalét, ezzel kicsit megtámogatta az immunrendszerem és a vérképem.
A hajhullásra én úgy készültem, hogy szinte vártam, mert azt mondtam hogy ha kihullik, akkor tutira hat a kezelés, és amúgy tényleg :) . Előre elmentem és kerestem csini sapkákat meg kendőket, megvettem a parókát, nagyon jót, amin egyáltalán nem látszik hogy az.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de én a blogomban sokkal részletesebben leírok mindent, hogy nekem mire mi segített, azok alapján elég jól fel lehet készülni, nézd meg: fulesodu.blogspot.hu

Legutóbbi hozzászólások