Vá:gyógyszer

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! gyógyszer Vá:gyógyszer

#12387 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Kedves Alíz !
Nem felejtettelek el ! :P ( erre majd visszatérek, hogy ez azért nagy szó )
Még szedem a Letrozolt és fogom is egy jó darabig, pedig én sem akartam, nagyon nem . Féltem, hogy bármi ami megzavarja a hormonjainkat az csak bajt okozhat….hááát mit ne mondjak, okoz is, de hidd el megéri, mert így nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Az én dagim 100 % hormonérzékeny volt , vagyis ez a fajta terápia jól hat rá. Nagy esélyem van arra, hogy elvegye a kedvét attól, hogy újra bepróbálkozzon nálam. Olyannyira meggyőző érv ez a fajta megelőzés, hogy azt hiszem nem nagyon van más választásunk.
…és akkor a mellékhatások:
Ízületi fájdalmak: Nagyon nagy, mértékben mérséklődtek !!! :) Eleinte voltak a vándorfájások ,legjobban a vállamat viselte meg de éreztem a könyökömben, csuklómban, csípőben, a térdeimben hol itt hol ott. Mára csak a bokámnál fáj de az nem is biztos, hogy ettől van.
Memóriazavar : Erre utaltam az elején ;) Ez a dolog időnként elkeserít, mert tiszta hülyének érzem magam tőle. Ezt elkerülendő szoktam mondogatni, hogy nézzék már ezt el nekem mert ez a gyógyszerem mellékhatása . Vagy elhiszik vagy nem. Jókat nevetgélünk ezen mert bevallom néha alibinek is előveszem ezt a szöveget. :P
Libidó: Erre most nem nagyon szeretnék kitérni, megvisel ez a dolog, elég nehezen kezelem de nagyon igyekszem megoldani. Attól a szövegtől mindenesetre sikítófrászt kapok, hogy minden fejben dől el. Nálam már annyira eldőlt, hogy nem is tud visszaállni. 👿
Fáradékonyság: Az van . Arra viszont rájöttem, hogy a mozgás nagyon nagyon fontos. Nem szabad belustulni, hiába húz az ágy vagy a fotel, muszáj elindulni valahogy. Azt tapasztaltam , hogy annyira nehéz elkezdeni ,hosszabb egyhelyben ülés vagy pl. alvás után olyan vagyok mint egy száz éves, vánszorgok berozsdásodott izmokkal de szerencsére elég hamar visszaáll a normál állapot. Egy a lényeg sokkal jobb mozogni mint tespedni. Én bringázom, túrázom, úszok ( bár utoljára a nyaraláskor voltam vízben, viszont most kaptam receptre uszi kedvezményt, és azt muszáj lesz kihasználnom )A nyáron eveztem , tollasoztam.Járok Etka jógára. Mindegy mit csak csináld. Sokkal jobb utána. Azt azért hozzá kell tennem, hogy hamarabb elfáradok mint régen többet kell közben pihennem, de ezt tudjuk be az öregedésnek. :unsure:
Hízás: + 12 kg :angry: remélem ennyin megállt. Utálom cipelni még jobban utálom látni a tükörben, és bosszant, hogy nem férek bele a ruháimba. Tapasztalatom e téren az, hogy ha valami ünneplés vagy bármi miatt kicsit is többet eszem mint a megszokott ( ami azért az átlagnál jóval kevesebb ) akkor szaladnak fel a kilók de egyik napról a másikra. Lefelé meg soha, én tuti kövéren halnék éhen ha nem ennék semmit. :P
Hőhullám: Az is van időnként. Nem jöttem rá mi befolyásolja , napok múlnak el nélküle azután meg több is van egymás után. Annyira nem vészes nem folyik a víz a hátamon inkább csak elönt a meleg és nem tart egy két percnél tovább. Sokszor jól is jön mert alapból fázós vagyok. :cheer:
Most ennyi jutott eszembe bocsi , nem elkeseríteni akarlak és nálad nem is biztos , hogy ilyesmik lesznek vagy , hogy lesz-e egyáltalán valami.

Amúgy ne gondold, hogy ezek olyan nehezen tolerálható bajok. Simán bírható . Úúúú de útálom ha azt hallom, hogy meg kell tanulni együtt élni vele , de most ez itt helyén való.
Remélem segített a kissé bő lére eresztett válaszom.
Minden jót neked, üdv: Zsuzsi

Legutóbbi hozzászólások