Vá:gyógyszer

Impresszum Fórumok SOS kérdésem van! gyógyszer Vá:gyógyszer

#11970 FAliz

FAliz
Felhasználó

Szia Zsuzsi!
Az én csomagom egy DCIS nevű csoda, amit külföldön már nem rákos daganatként kezelnek, és az eljárás sem ugyanaz, mint itt. Ma már Mo-n is vannak olyan orvosok, akik így járnak el. Kapcsolatban állok egy kutató biológus doktornővel, aki ezt és ehhez hasonló daganatokat kutat. Ő is megerősítette mindezt. Bízom benne, hogy hamarosan itthon is terjed ez a szemlélet, mivel a mellrák daganatos nők 60%-nál ilyen daganat van. Ez, és még sok információ juttatott el oda, hogy abbahagytam a kemoterápiát. Egyébként van az interneten is fenn cikk róla, amit amerikai kutatók írtak. Elérhető magyarul is.
Az én „Caminóm” volt ez a pár hónap, és mivel folyamatosan ütközöm olyan falakba, hogy nem tájékoztatnak megfelelően, így szinte mindennek én jártam utána. Döbbenetes dolgokra jöttem rá… Úgy döntöttem, hogy akinek tudok segítek. Több éve dolgozom azon hogy segítsek nőknek tovább menni egy-egy nehézség után, megtalálni a következő lépés irányát.. Valószínű, hogy a 10 éves jógatanári múltam is sokat hozzátesz mindehhez.
Pécsi vagyok, évente többször megyek Budapestre, mivel 10 évig éltem ott. Barátaim élnek a fővárosban. A Bajcsy kórház Budapesten van? Nyitott vagyok találkozóra, beszélgetésre, tapasztalat cserére. ;)
Ami nekem sokat segített, hogy arra gondoltam: egy lépés előre, mindig egy… és még valami:
A hátam mögött nagyobb az erő, mint előttem az akadály!
Szép napot Neked..és Mindenkinek! Ölellek! Alíz… Pécsről

Legutóbbi hozzászólások