Vá:bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP bemutatkozás Vá:bemutatkozás

#12255 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Kedves Csineva!
Sajnálom hogy itt kell üdvözölni Téged, de hidd el jó „kezekbe” kerültél!
Jó fej csajok vannak itt, és segítünk egymásnak. Pátyolgatjuk egymás lelkét!!!!!!!

Elovlastam amit írtál, lényeg hogy ne tojj be! Tuti megműtenek, aztán majd kialakul mi lesz. AMi viszont nagyon fontos az idő!!! NE hagyd magad szivatni, időt húzni!
Én a helyedben, bár nem látok bele a pénztárcádba természtesen, ezért elnézést, de tuti hogy elennék mr-re saját pénzen gyorsan, és hadd haladjon a műtét felé az út!!!

Én ebben a bandában „kakukktojás” vagyok :)
Nekem olyan szerencsém volt (haha, ha lehet ilyet mondani) hogy eléggé időben elkapták és megúsztam a kemo+sugarat. „csak” műtét és hormonterápia…..

Ne hagyd magad, legyél erőszakos, csak magaddal foglalkozz most, taposd….hogy haladjon a dolog!!!! Nagyon szurkolok és írj még! Hogy hogy haladsz, stb.
Andi

Legutóbbi hozzászólások