Vá:bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP bemutatkozás Vá:bemutatkozás

#12254 csineva

csineva
Felhasználó

Sziasztok, Lányok!
A tegnapi napom veletek telt, átolvastam csaknem az összes eddigi üzenetet, javaslatot, konkrét kérdést. Nagyon sokat segítettetek máris!
Főként régi bejegyzéseket olvastam, ezért először is szeretném megkérdezni, hogy működik-e a fórum, van-e most kapacitás a kérdéseimre.
Az én eredményem keddre született meg, tehát még csak olvasok, olvasok, olvasok… 47 éves vagyok és Kecskeméten élek.
„A bal emlő külső-felső quadransában 3 cm átmérőjű környezete felé nyúlványokat bocsájtó, a nagyított felvételen alig szétcomprimálható szövettömörülés látszik. A jobb emlőben és axillákban kóros nem látszik.
Cytológiai vélemény: B5b, invasiv carcinoma, nagy valószínűséggel invasiv lobularis carcinoma. Grade II. Team javaslat: Emlő MR vizsgálat javasolt a tumor méret meghatározására.
Vélemény: Tu. mal. mammae l.s.”
Bár a jobb mellemben régóta érezhető „szövettömörüléssel” több orvost is „molesztáltam” az évek során, a tavalyi év kimaradt, egyébként rendszeresen járok/tam ellenőrzésekre (magán és TB egyaránt). De most nem akarok ezzel a résszel foglalkozni!
Kebel MR-re időpontot szerezni képtelenség – péntekre már kaptam volna egyet Győrben 77 ezerért, de leletet csak két hét múlva -, Kecskemét Szegediekhez tartozik, 4-5 hetet jósoltak.
Kedden lett volna méheltávolításom a miómáim miatt, ami természetesen most nem vált annyira fontossá, viszont a nőgyógyász – sebész adott volt (Dr. Pálfi László), így vele beszéltem meg az aktuális leletem. Amit mondott, azt szinte csak most kezdem értelmezni, ahogyan Benneteket olvaslak.
Kedves Andi, ha ráérsz, most jól jönne egy cérnaszálnyi kapcsolat! (lépésekről általában)
Ha nyaraltok, akkor kellemes időtöltést!
Köszönöm, hogy vagytok!

(Még soha nem fórumoztam, így több szempontból is újonc vagyok…)

Legutóbbi hozzászólások