Vá:Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás Vá:Bemutatkozás

#12348 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Sziasztok csajok!

Üdv az új tagoknak!!!

Jééézus, dehogy halsz bele a limfoödémába! CSAk kezelni kell…szakszerűen, torna, fásli, akármi!

Én voltam csontsűrűségmérésen csajok, tegnap Szmálylival mentünk el az eredményért. És segítség kéne, mert én utálok googlizni akkor én is mingi azonnal halálos ítéleteket találok….szóval a lelet értelmezhető részén 3 verzió van, 1, normális csont, 2, osteopenia 3, oszteoporozis
nekem a 2. van bekarikázva, ami osteopenia
na ez milyen állat? eszik, isszák? ez mi? hogy már valami elkezdődött
ja és van 1-2-3 év múlva kontroll, ott a 2 van bekarikázva

NAde akkor most tényleg mennyi D3, mennyi kalcikum, mennyi magnézium egy nap?????
VAgy ezzel a lelettel most hova menjek az onko dokihoz majd októberben? Vagy vissza a reumára ? :) nyanyakór, reuma, ennyi…

Legutóbbi hozzászólások