Vá:Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás Vá:Bemutatkozás

#12337 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Szia Gyöngyi,

én pár hete valszeg megerőltettem a karomat és elindult egy hasonló fájdalom, mint a műtét után (decemberben volt). Én tornáztattam rendesen (szóval Zsuzsi nem is sumákoltam B) ) és még a pink tornára is jártam. Viszont most olyan volt, mintha az ereim fájnának, vagy a bőröm, anélkül, hogy lett volna külső nyoma és ugyanaz a rossz érzés, mintha kötéllel húznák a karomat.

Elkezdtem keresni a megoldást, de a rossz hírem az, hogy egyik kórházban sem fogadnak csak előzetes időpontra. Az Istvánban októberre lesz időpontod, az Irgalmasban pedig már nem is fogadnak új beteget a lymphödéma szakrendelésen. Viszont az Irgalmasban legalább elmondták, hogy mit próbáljak meg, így felhívtam a Maros u-i szakrendelőt, ahol van ilyen rendelés. Itt aug. 18-ra kaptam időpontot, de azt hiszem csak azért, mert valaki lemondta. Mivel nem tudtam sehova bejutni, és nagyon fájt, felhívtam egy maszek gyógytornász/lymphödéma terepeutát, aki fogadott is, amikor elmondtam neki a kálváriámat. Na, aztán jól meg is állapította, hogy szinte egyáltalán nem ödémás a karom (pár mm eltérés van csak a kettő között és az egyéb jelek sem arra utalnak) és ez valszeg inkább valami idegi eredetű dolog lehet. Szóval megerőltettem és a műtétkor elvágott idegek úújra elkezdtek gonoszkodni. Sokat javult azóta, hátúszás a balcsiban, pihentetés stb…, de még mindig érzem.

Szóval az egésszel csak azt akartam mondani, hogy ha nem kapsz sehol korábbi időpontot, akkor a 18.-i időpontot átadom neked a Maros u.-ban (gondolom lehet). A leírtak alapján neked sokkal rosszabb lehet most. Én ráérek kivárni majd egy másikat. Jelezz, ha szükséged van rá. Puszi és jobbulást B)

Legutóbbi hozzászólások